|
Novembris 5., 2009
10:51 - : sniegs un kulinārija
|
Comments:
vispirms noskaidro, vai tas ir cūķis, nevis liels lops - attiecīgi gaiši rozā gaļai jābūt. nu un tad skaties, lai attiecīgs gabals izskatās pēc filejas, smukās šķēlītēs lai var sagriezt un izpklapētum. ja jau pirmā reize, ņem tādu, kur nav ņemšanās ar kauliņiem. (vispār rimčikā točna ir uzraksti - kakla karbonāde utt.)
| From: | f |
Date: | 5. Novembris 2009 - 11:07 |
---|
| | | (Link) |
|
kāpēc labāk cūku, nekā liellopu?
liellops ir baigi ilgi jāgatavina
| From: | f |
Date: | 5. Novembris 2009 - 11:27 |
---|
| | | (Link) |
|
ahā! redz', man tādas zināšanas neviens šūpulī nav ielicis. |
|
|
Sviesta Ciba |