|
Jūlijs 27., 2009
17:55 - : un ja reiz runājam par virtuvi viens no mīļākajiem ēdieniem visā pasaulē man ir vārīti kartupeļi ar krējumu. un sāli! tas viss noteikti ir jāsajauc ar sāli.
|
Comments:
jaunais mīļākais ātro salātu paveids: tomāti, gurķi un vakardienas vakariņu pārpalikušie jaunie kartupeļi, krējums un sāls.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:02 |
---|
| | | (Link) |
|
izskatās tā, kā zemāk dienasgramata's bildē?
nea, mazāk krējuma pavisam noteikti, vairāk tomātu un gurķu.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:23 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, viņam tur zupa :)
Kartoffelsalat
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:00 |
---|
| | | (Link) |
|
jūs abi uz viena viļņa!
From: | |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 18:26 |
---|
| | | (Link) |
|
man arī tā kādreiz patika, bet kopš konvertācijas vegānismā es atklāju, ka daudz labāk ir piešaut bišķīti olīveļļas un vēl drupinātus melnos piparus ar. un kartupeļiem pavisam noteikti jābūt vārītiem ar mizām.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:02 |
---|
| | | (Link) |
|
uz mizām es vēl varu parakstīties, bet ar eļļu to visu ēst ni-ni. nevaru iztēloties vienkārši. t.i., necik apetītlīgi tas nerādās. tad jau labāk ar sviestu :)
From: | |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:04 |
---|
| | | (Link) |
|
es taču rakstīju "bišķīti", nevis "viņi peld eļļā" :) pie tam olīveļļa ir oh so yeah, vismaz manām garšas kārpiņām. man vispār eļļas patīk.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:08 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nujā, es jau tur visu pludojam redzēju :)) olīveļļa - jā, jā, das ist gūt. ar tomātiņiem, gurķīšiem un salātlapiņām, kas dārzā saplūktas (un īpaši uzmanīgi atbrīvotas no mini gliemežiem) - jo īpaši cieņā. |
|
|
Sviesta Ciba |