|
Jūlijs 27., 2009
17:55 - : un ja reiz runājam par virtuvi
|
Comments:
From: | |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 18:26 |
---|
| | | (Link) |
|
man arī tā kādreiz patika, bet kopš konvertācijas vegānismā es atklāju, ka daudz labāk ir piešaut bišķīti olīveļļas un vēl drupinātus melnos piparus ar. un kartupeļiem pavisam noteikti jābūt vārītiem ar mizām.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:02 |
---|
| | | (Link) |
|
uz mizām es vēl varu parakstīties, bet ar eļļu to visu ēst ni-ni. nevaru iztēloties vienkārši. t.i., necik apetītlīgi tas nerādās. tad jau labāk ar sviestu :)
From: | |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:04 |
---|
| | | (Link) |
|
es taču rakstīju "bišķīti", nevis "viņi peld eļļā" :) pie tam olīveļļa ir oh so yeah, vismaz manām garšas kārpiņām. man vispār eļļas patīk.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:08 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nujā, es jau tur visu pludojam redzēju :)) olīveļļa - jā, jā, das ist gūt. ar tomātiņiem, gurķīšiem un salātlapiņām, kas dārzā saplūktas (un īpaši uzmanīgi atbrīvotas no mini gliemežiem) - jo īpaši cieņā. |
|
|
Sviesta Ciba |