|
Jūlijs 27., 2009
17:55 - : un ja reiz runājam par virtuvi
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:02 |
---|
| | | (Link) |
|
uz mizām es vēl varu parakstīties, bet ar eļļu to visu ēst ni-ni. nevaru iztēloties vienkārši. t.i., necik apetītlīgi tas nerādās. tad jau labāk ar sviestu :)
From: | |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:04 |
---|
| | | (Link) |
|
es taču rakstīju "bišķīti", nevis "viņi peld eļļā" :) pie tam olīveļļa ir oh so yeah, vismaz manām garšas kārpiņām. man vispār eļļas patīk.
| From: | f |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 19:08 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nujā, es jau tur visu pludojam redzēju :)) olīveļļa - jā, jā, das ist gūt. ar tomātiņiem, gurķīšiem un salātlapiņām, kas dārzā saplūktas (un īpaši uzmanīgi atbrīvotas no mini gliemežiem) - jo īpaši cieņā. |
|
|
Sviesta Ciba |