eziites_miglaa ([info]eziites_miglaa) rakstīja,
@ 2004-04-20 16:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: very sad

vismaz vienc sapratiis...
...iesleedzi Katriinu tualetee, jo vinja apsaukaaja Tavu draudzeni. nekad pusdienas laikaa neguleeji, lai gan biji sev izkarojusi gultu ar kjirsiiti. audzinataajam biji miiljmeitinja un vinjs Tev deva mazos dzeltenos vitamiinus. ar Katriinu nespeeleejies, lai gan vinja atvainojaas gan Tev, gan Tavai draudzenei. un neviens cic arii nespeeleejaas.
TAS atgriezhas. sen jau vairs ar lelleem nespeeleejies. tagad ar cilveekiem. to Tu maaki. ojaa. un vinji nezin. domaa, ka...ai, ko vispaar vinji ir speejiigi izdomaat :)
un tad gandriiz peekshnji...Tev nevaig ne kjirsiisha gultu, ne dzeltenos vitamiinus, jo...ar VIENU Tu nespeeleejies. un nav kaa bilzhu graamataas. Tev ir bail, bet Tu nebeedz. Tu satraucies, bet...paliec mieriiga. Tu gribi speeleeties, bet...nesanaak. pat acis aizveras pashas no sevis.
un tad nu jaaa...Tu zinaaji, ka speelee speeli. ljaunu. bet pashdisciplineejoshu. racionaalu. demoleejoshu. sagraujoshu. pashsagraujoshu. kontrolee situaaciju. neviens neuzzinaas. situaacija neljaujas kontroleeties. Vinja Augstiiba Nejaushiiba. jaaa jaa, Vinju sauc arii taa. Tu padari savu mizinju neredzamu. taapat jau nevienam neienaaca prataa, ka mizinja IR. vinjiem Tu vienkaarshi atveeries. iisteniibaa vienaa ieskatiijies.
vienc CITS domaa, ka speelee teaatri, jo esi veel riebiigaaka par teelu. un Tevi grib iesleegt tualetee. un nespeeleejas. off...mute...pause. un atnjemt censhas vitamiinus un kjirshu gultinju. un oranzhos plastmasas zirgus. un Tavu dziesminju nodziedaat. un Tavu plastaliinu apeest. un vingroshanas stieni saslapinaat. es jau salauzu roku. manu speeles kaulinju, manu lomu pazudinaat.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?