eziites_miglaa ([info]eziites_miglaa) rakstīja,
@ 2004-04-08 15:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:whatever
Mūzika:veejsh skurtstenjos

every single day
vinja staaveeja pie loga, pagriezusi muguru aarpasaulei. vinjai bija gari, gaishbruuni mati(tradicionaalaa kraasaa). vinjai bija gari mati. liidz viduklim.
aiz loga pagalmaa leekaaja balozji. stulbaakie putni uz zemeslodes. un visaa visumaa droshi vien arii. vienjiem katram bija ap riikli stingraa mezglaa sasieta virve, kas pamazaam mazos tizlenjus smaceeja un neljaava pilveertiigi debiili kluksteet.balozji bija idiotiski. bezjeedziigi.
pagalms bija peleekaa kraasaa ar bruunu. bruunais bija paarsvaraa. stulbi vecu maaju deelji, vietaam jau no viena gala iesaakushi truudeet. sniegs bija nokusis, atklaadams peleekbruunu, mirushu zemi. pilnu ar ieprieksheejaa moku rata upuru liikjiem. bruunais bija paarsvaraa. netiiri bruuns.
veel tur bija liela, noskrandusi, salauzta un nenosakaamas kraasa misene, paarbaazta liidz malaam. tur bija daudz dziivnieku. no micro pasaules, vesels zoologjiskais. un seenes bija. un augi visaadi(botaaniskais arii). apvienojumaa.
aiz shii dabas parka guleeja. beigts vinjsh guleeja, ne jau taapeec, ka prosta saguris! baigaa spalva... taada rizja ar baltu, riktiigi bieza. taa jau neko sev koshka. nebuutu kaut kaads bobis vinjam riikli paarkodis, veel tagad vazaatos apkaart, visus stuurus apmiizdams. bet taa jua drusku zjeel-skats taads asinjains, siikaa riikle arii liidz galam atplesta, taapat kaa mazaas acheles. shitaadi jocinji parasti liek cilveekam saakt biidiit eksistenciaalu spriedeleejumu pilnu funktieri par dziives jeegu, nejeegu, nezjeeliibu, netaisniibu un nevainiigaam asiniim, nevainiibas asiniim.... un tad tik saakas! saaaaaaap! saaaap! dveeseli grauzj kaa sausinju....!mirt! nomirt! kaatus atstiept! karoti aizlidinaat nebuutiibaa!uzvilkt baltaas chiibinjas! nospraagt! tikai ne dziivot....
vinja aizgaaja uzlikt trumuli teejai.

saw



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?