ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2003-09-10 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sapnjains
Mūzika:Marusha - Lava

vakar naakot no filmas nopirku kapuchiino "gardumu" (saldeejumu). pustumsaa ejot uz maajaam galvaa naaca dazhaadas viizijas + veel filmas iespaidi.
atcereejos kaa pirmo reizi eedu saldeejumu.
paarnaacu no skolas kaa parasti peedeejaa, jo vajadzeeja tachu veel pa bunkuriem, mashiinu vrakiem, trubaam izlozhnjaat un kaarteejo reizi sapleest savas dreebes.
uz galda gaishajaa virtuvee manaa vietinjaa staaveeja traucinjsh ar kaut ko baltu. manii jau paraadiijaas pirmaa ieintereseetiiba, kas tas ir. mums gjimenee bija tradiicija ar visu liidz siikumam daliities ar visu. pat shokolaades konfektes griezaam tolaik 6 daljaas, lai katrs kaut nedaudz nogarshotu kaarumu.
taa nu es nesapratu kas shoreiz ir manaa daljinjaa.
teetis jokodamies teica, ka baltaa laacha tauki.
a pats aizgaaja aiz stuura un kjikjinaadams skatiijaas ko nu dariishu. paareejie kad gaaju klaat uz prasiiju, kas tas par briinumu, dzirdeejushi teeta saciito maaja ar galvu un teica, ka shitie baltaa laacha tauki ir baigi garshiigie, nav jau kaa parastie.
taa nu es kaa taads izmekleetaajs lozhnjaaju ap traucinju baidiidamaas to kaut ar pirkstinju aizskart, oshnjaaju gaisu un meegjinaaju saprast vai vismaz smarzho patiikami.
tad kad tu veel nezini kas tas ir ar ko tev dariishana, sajuutas ir saasinaatas un vinjas putrojaas jaucoties realitaatei ar iedomaam. taukiem jaabuut pretiigiem, bet shitais izskataas peec kaut kaa laba. nu jaa tie tachu ir baltaa laacha tauki....
galu galaa saduushojos un ar karotiites pashu galinju pagarshoju . mmmmmmmmmmmmmmm
veel tagad atceros to garshu mutee.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?