ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-01-19 15:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dj Hell - Red Bull

nu tā mani sapnīši par krokodilu turpinās. tagd es biju jūras krastā. bla bla bla. un man garām muti atvēris aizpeld krokoagris. es jau protams no ūdens ārā. tur kaut kādam milzu tēvainim aiz muguras. visi mūk. policija zāģē tiltu. visur barjeras. te pēkšņi es skatos, ka suņi plosa k-kādus gaļas gabalus. tjipa kāds ir nogalināts. policisti nes sastingušu sievietes ķermeni no kuras krokodils ir izrāvis sirdi. es izmantojot tēvaini par aizsegu eju pār tiltu. nu riebjās man, ka tik vājš un nākās izmantot aizsegu, bet viņam nebija tādas bailes.

un man šķiet, ka ra mani jau ir sapņos uz labo pusi. es vairs bailēs nesastingstu, nezaudēju redzi utt, es aktīvi domāju, plānoju, rīkojos utt. tas mani tik tiešām priecē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krasais
2004-01-19 16:15 (saite)
mans pēdējais sapnīts ar bij par ūdeni..es slīku peļķē, jo raugi - mana roka ar drāti, dzeloņstiepli bij zem ūdens piesieta..tak beidzās labi - izrāvos un apslaktēju pāridarītājus (sievietes starp citu).

(Atbildēt uz šo)


[info]muchacho
2004-01-19 16:37 (saite)
Labi, ka kāds sapņo :) Es neatceros, cik sen redzēju pēdējo sapni. Laikam pirms kādiem 4 mēnešiem :) Tikai vairs pat neatceros par ko :) Vispār maz iznāk pagulēt ... :(

(Atbildēt uz šo)


[info]agressor
2004-01-23 08:11 (saite)
piedod manu aizdomīgumu, bet, kas ir ir krokoagris?
bet vārds ir tik fucking smieklīgs :))) krokoagris :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-23 15:44 (saite)
nedaudz iepriekš es jau rakstīju, ka mana sapnī k-kāda blondīne mīīīīīīīīīīīīīlzīgu krokodilu nosauca par agri. ta nu es viņu saīsināju par krokoagri. ar tevi nekāda sakara. ja nu vienīgi tu esi krokodils un gribi mani apēst ;) bet es par to ļoti smagi šaubos ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?