ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2008-05-03 08:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani peedeejie ieraksti paraadiijaas taapeec, ka kur tik paskatos - aviizees, zhurnaalos, internetaa - visur 'vai cik tie iiri ir forshi, bet mees taadi nekaadi, vai cik tie iiri labi maak atpuusties, bet mees alkoholikji, un tie iiri.., bet mees.., tie iiri.. bet mees...'
to visu salasoties daudziem pashapzinja kriitas un vinji taa arii domaa, ka latvietis un Latvija ir pieliidzinaama nullei. hmm, varbuut lai celtu pashapzinju cenas taados augstumos paceltas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnupr
2008-05-03 14:21 (saite)
forša hipotēze par cenu pacelšanu:)

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2008-05-04 21:49 (saite)
nez, es tochna zinu, ka iiru alkoholikji ir tieshi taadi pashi kaa latvieshu alkoholitji, bet taa kaa visaadas atveseljoshanas iestaades un aktivitaates tur ir labaakaa liimenii, tad iespeejams, kopeejais atveseljoshamies alkoholitju skaits ir lielaaks. Bet pashu alkoholitju tur tochna ir tikpat, ja ne veel vairaak, jo labaas sociaalaas garantijas dod iespeeju vismaz vienam no gimenes tempt un triekt bezjeegaa. Tur, man ir radies taads iespaids, ir diezgan daudz no taadas riktiigas chuhnijas, iipashi laukos, un tas pats ari anglijas provincees. Nu vopshem bijusi neesmu, cik nu esmu iirus satikusi. Kaadreiz aibraukshu, tad apskatiishos :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2008-05-05 01:10 (saite)
sheit nedeeljas nogalees VISI nodzeraas. bet kaa jau es ieprieksh vienaa komentaa teicu, katraa valstii ir kas labs un kas slikts, es tik savaa mazajaa cibinjaa saspurojos par Latviju. ezic ir uzmiits uz adataam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ezic
2008-05-20 15:17 (saite)
vislabaak man patika staasts, ka viens latvietis aizgaajis pie daktera un luudzis paliidziibu. lai nokodeejot vai zaales vai psihoterapeitu, vienalga ko, bet vinjam griboties atmests, tachu bez paliidziibas nevarot.
dakteris ieteica iestaaties aireeshanas pulcinjaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?