ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2008-03-17 00:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the prodigy - firestarter

tikko noskatiijaamies 'penis envy'. izskataas ka britiem penji ir vai nu mazi vai nu vinjiem ir pamatiigas olas. nu, lai paceltu latvieshu puiku galvas un 'galvinjas', varu teikt, ka izmeers kudish paarsteidz pirms mirklja redzeetos penjus. triis puishi meegjinaaja ar dazhaadaam ieriiceem 'draudzinjus' padariit garaakus. viskrutaakais, kad viens jautaaja sievai,ko vinja domaa par vinja jauno 'lielaako' draudzinju, vinja pat nebija pamaniijusi viira magjiskos centienus.
? meitenes, vai tieshaam lielums izsaka visu?
? puishi, vai tieshaam lielums izsaka visu?
vai puishu veertiiba dushaas luukojoties uz citiem vai vienkaarshi izraadoties ir lielaaka ja draudzinjsh ir liidz puslielam?
prasiiju daargajam vai vinjsh dushaas apluuko puishus. nea. vienkaarshi visi uz vinju blenzh, ka vinjsh pat neskataas apkaart. a blenzh aadas kraasas deelj, jo tumshaadainu puishu labumi jau sen izslaveeti kaa anekdotee kur viirs uztetovee uz sava penja sievas vaardu WENDY(penim saraujoties var redzeet tikai WY), aizbrauc atvaljinaajumaa un ierauga melnu puisi ar WY un nu lepnni domaa, ka abi liidzveertiigi, bet melnais puisis ieiet uudenii, kur penis temperatuuru svaarstiibu rezultaataa kljusst liels un var izlasiit WELCOME TO COPACOBANA,HAVE A NICE DAY.
nez, ja mans draugs buutu ar lielaaku vai mazaaku locekli un vinjsh nemaaceetu to lietot diez vai es buutu apmierinaata un ne jau lieluma vai mazuma deelj.
un cik esmu runaajusi ar savaam draudzeneem, ir tieshi tas pats - pielietojums, bet tomeer arii pavisam mazos negrib savaa tuvumaa patureet. gruuti iemiileeties :)
ak jaa vakar bija 'boob envy' to mees darbaa ar priekshnieci paarspriedaam. vinja, ja meitai buushot par lielaam(visai gjimenei ir superkruutis), vediishot to uz kruushu samazinaashanu. bet vispaar iirieteem ir lielas kruutis. latvieteem paarsvaraa ir perfektas formas :) a lielumi dazhaadi.
p.s atvainojos par nesakariigumu, es lietoju WY, vai preciizaak izsakoties WHISKEY, bet jautaajums skaidrs?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?