ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2005-10-30 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:shakira (vinjiem te kaut kas ar gaumi..)

shoriit no Acapulco aizbraucaam uz netaalo Pie de la Cuesta. burviiga vieta. okeaans, palmas, saule bla bla bla. paradiize. visu dienu dauziijaamies un sauljojaamies. milziigi viljnji. viljnju shalkas. laiks neeksistee. tik vien cik manai aadai, kas ik peec okeaana viljnja, kas muus guloshaas krastaa ieskalo ieksha un apshljaac ar saalju shalti, kas kozh aciis.zinu, ka izklausaas pliekani utt, a vot, ja padziivotu te, citu neko nevareetu pateikt. sheit aizmirstaas domaashana, teikumi putrojaas un viss saiet sviestaa.
vienu briidi no peldkostiim skalojot aaraa smiltis novilku augshdalju. shvilpieni, vieniem bumbas speele sajuka, jo puishi kaa iemieti skatiijaas kaut kur manaa virzienaa. pleci apsvilinaajushies tik un taa.
ljoti smiidina autobusi, kuri ar grafitti apziimeeti, visas malas apliimeetas ar fluorisceejoshaam gaisminjaam, durvis logi valjaa, visaas malaas tumba. shofera kabiinee disko gaisminjas un muuzika uz visskaljaako.
ak jaa, vakar vienaa no Acapulco open air baariem ljoti paarsmeejos par muuziku un dejotaajiem. tikai viens puisis dejoja taa, ka man mute bija valjaa un es nespeeju noveerst acis. uzstaajaas viena grupa dzivajaa. vienai dziesmai gjitaara kaa Liivu ´ziiliitee´, vienaa lauku muzikantu variants, vienaapumpinjrasaa. vieteejie kaa nenormaali naak klaat, prasaiija fotograafeeties, vieni puishi jautaaja vai neveelamies dejot uz baara letes. vinji muus tur uzskatiija par amerikaanieteem.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?