ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2005-10-30 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:tatu (atkal @cafe puishi ir sajukushi :( )

sex meksikaa
tas ka meitenei liidz kaazaam jaabuut nevainiigai ir pati par sevi saprotama lieta. uz visiem stuuriem redzami paariishi vaajpraatiigi skuupstamies. neko jau vairaak dariit vinji nevar. tie, kas nenormaali grib kniebties, piekopj anaalo seksu. meitenes uzskata, ka vinjas joprojaam ir nevainiigas. taam, kam ´pasliideejusi kaaja´ un vinjas grib atjaunot savu ´nevainiibu´ pa lielu naudu vinjaam aizshuj ciet. protams, ir arii daudz cilveeki ar briiviem uzskatiem par dziivi un seksu un tie bauda visus priekus.
uz ielaam straadaa daudz prostituutas viirieshi, kas paardodaas viirieshiem. vinji sevi neuzskata ne par homoseksuaaliem, ne par biseksuaaliem.
homoseksuaalus cilveekus vinji ir gatavi nosist. taadaa zinjaa ir baigaa aprobezhotiiba. protams, sheit ir daudz homo, bet tie, kas to izraada ir no augstaakiem slaanjiem. vinji juutaas briivaak un droshaak. pagaashgad mees ar Kristinju vienaa metro redzeejaam vienu skaistu puiku paari miilinaamies. ak dievs, cik vinji bija samiileejushies. mees kaa apburtas skatiijaamies uz skaistajiem puishiem un vinju maigumu un miilestiibu un baidiijaamies, ka cilveeki nesaak vinjiem klupt virsuu. ja juus buutu redzejushi vinju skatienus!!!
bet daba sheit ir vaajpraatiigi skaista. es gjiibstu ;)))
un man vispaar ir 29.10 16:17, bet neljauj man shitaa iepuksteet :(



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?