ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2005-10-30 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
varat mineet vai tajaa vakaraa atnaaca maajaas ciemos Canelo ar Davidu. Krista jau smejaas, ka vinji parasti ciemos nenaak un Canelo bija redzeets aptuveni pirms pusgada. a es seezhu pie galda dzhemperii ietinusies un kautreejos ;) visi 5 pljaapaajaam, kad peekshnji atkal nodzisa elektriiba un aaraa kaada sieviete paarveerstaa spokainaa balsii saaka kaut ko runaat gari stiepjot vaardus gluzhi kaa no spoku filmaam. diezgan baisi bija. Krista gandriiz saaka raudaat un mees nevareejaam saprast kaapeec taa sieviete taa dariija.
pastaigaajoties ar Ilgu izdomaajaam, ka jaaizmeegjina kas jauns un kopaa aizgaajaam uz filmu gegen die wand. kinoteaatris kaa muusu Kinogalerija - filmu zinjaa. filma bija vaacu - turku valodaa ar spaanju subtitriem. bija tikai dazhas vietas, kur es nesapratu ne spaaniski ne vaaciski. bet filma laba. man patika.
vakar ar Kristu atbraucaam uz Acapulco. 5 stundas celjaa un esam nenormaalajaa karstumaa. vakar likaas, ka neizturami un bija gruuti da jebko dariit, jo taaaads slinkums kaut pirkstinju pakustinaat. viesniicas ventilators uzsleegts uz maksimaalo aatrumu, bet sajuuta, ka gaiss knapi kustaas. un griezhoties kustaas, ka likaas atrausies no griestiem un aizies pa gaisu.
shodien mees mainiisim viesniicu, jo atradaam vienu ar lielaaku vanaasistabu, balkonu un leetaaku ;) tuuliit uz pludmali kjert pirmo Acapulko iedegumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?