ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2003-09-29 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sapnjains
Mūzika:Marusha - Raveland

mans deguntelis piespiests pie stikla "sky line" sievieshu tualetee. skats briinishkjiigs. sajuutas jociigas, jo tu veero Riigas sakistumu naktii, spuldziites, tiltus, cilveekus, paar Elizabetes ielas paarskrejoshu kakji, nedaudz savu atspulgu, maakonjus..., bet atrodies starp meiteneem, kuras "mekleejaas" un uzkraaso spilgtaakas luupas, lai kaads nelatviski, nekrieviski runaajoshais ar savu miglaino iereibusha cilveeka skatienu pamaniitu sho sarkano plekji vinjas sejaa. driiz arii braucaam lejaa, un smeejaamies, vienkaarshi taapat, jo bija tik labi. dauziijaamies un jokojaamies. dzeeraam jasmiinu teeju "spaanju viinos", staigaajaam pa V-Riigu, Bastejkalnu. bija tikljoti labi. Inga bija jauka. Andis bija jauks. Ezic arii bikinj bija jauks.
gribeetos jau vairaak taadas dienas kaa vakar. bet ja buutu tik daudz, nespeetu vairs noveerteet to jaukumu, jo taa jau buutu ikdiena. kautgan pret taadu ikdienu es arii neiebilstu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2003-10-01 09:57 (saite)
skylainaa .... visideālāk ir vakarā .... kad visapkārt zibeņo un debesis sarkanas paliek....

un ieveeroji kaaa lietus piles kriit lejup?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2003-10-01 10:13 (saite)
bija jauks vakars.
diemzheel lietus nelija. sen tur nebiju bijusi. iepriekshaajo reizi biju pirms aptuveni kaada gada. tai vakaraa baigi sagribeejaas paskatiities uz visu no augshas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?