ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2003-09-20 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
üBUNG
üBUNG. nu kaa parasti ezic tika aizkustinaats.
vietaa kur tumshmate piedzeerusies pie galda, preciizaak uz galda, chukst "asholle" un tad saak histeeriski raudaat kliedzot, ezic knapi valdiija asaras. fuck. tas tachu ir teaatris, nedriikst raudaat, lai cik tumsh buutu. lai arii tas buutu teaatris vai kiino (shajaa gadiijumaa abi apvienoti). vinjas saapi un tukshumu es sajutu taa pa iistam. pieaugusho kaisliibas un kustiibas, ko uz skatuves izpilda mazi beerni.... vinju balsis.... saapiigi... bet taa tachu mees dziivojam. katraa ir mazs beerns, kursh visnepiemeerotaakajaa briidii izlauzhas aaraa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fotomeiteenc
2003-09-20 22:00 (saite)
zheel, ka nesanjeemos aiziet.. Bat laikam jau bija veel kaadu dienu..
Ezic, saki - ir riktiigi veerc?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2003-09-20 22:07 (saite)
nu man jau ljoti patika. cilveeki bija arii sajuusmaa. mazos aktierus izsauca kaadas 5-6x. vinji bija lieliski. tas sajuutu kontrasts un viss paareejais ir taa veerts. galu galaa LV izraades veel raadiis, bet shie ir tikai viesi un aizej ja veel raadiis NOTEIKTI.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fotomeiteenc
2003-09-20 22:12 (saite)
Shkjiet, Homo Novus maajaslapaa bija gan veel 1nu reizi.. Shas jaaiecheko..
/gribu arii paraudaat

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2003-09-20 23:01 (saite)
es neraudaaju, bet luupinja jau drebeeja. citi noteikti to visu taa neuztveera kaa es, bet tas bija nozheelojami kaa tie pieaugushie izskatiijass. diemzheel taada ir liela dalja muusu sabiedriibas. labi ka es nee...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]muchacho
2003-09-21 00:10 (saite)
Lai gan man teātris nepatīk, tomēr lasot šo nākas domāt, ka teātris nav tik peļama lieta. Vispār man nepatīk latviešu teātris, jo ārzemēs teātris/mūzikls bija ļoti superīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2003-09-22 08:38 (saite)
jaa, teaatris ir laba lieta. kvalitaate arii ir jau cita. cilveeki nebaidaas experimenteet. dazhi gan ar sajuutaam experimentos aiziet paaraak taalu, bet taa jau ir visur, arii dziivee. mees noskatamies un ejam maajaa un vai nu paardomaajam visu, vai nee, bet nabaga aktieriem veel no lomas jaaiziet aaraa....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?