ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-05-08 00:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:;)))))))))))))))))
Mūzika:Cafe2 - Ourrails

divi klienti mani šodien noēda. enerģētiskie vampīri. sanīku, bet turējos un ar mūsu puikām dzinām jokus, taču visi visu dienu man jautāja kā es viņus varu izturēt? viņi nobojāja omu arī citiem. nu gadās. galu galā mani no darbiņa izņēma [info]bella. gājām abas uz soliņa ēst saldējumu un dzert kokteilīšus. tad mūs no soliņa izņēma NGC-5128. gājām it kā uz ziedoņdārzu taču galu galā nokļuvām turpat netālu pie DV5. pa ceļam krita zvaigzne. es kliedzu kliedzu, taču [info]bella tik meklēja "haizivi un bulli" un NGC arī neredzēja. taču kā vēlāk izrādījās arī DV5 bija redzējis. kā komēta nāca lejā pa gaišajām debesīm. liesmojoši. skaisti. pagalmā NGC izlika datoriņu. sēdējām zālītē, smēķējām, dzērām padzērienus, klausījāmies Civil un DV5 ierakstus. nenormāli jauki. pamazām kļuva tumšāks. spēlējāmies ar [info]bellas magoņtulpi. saule mani sasmīdināja vienā brīdī iesaucoties: "es atradu kājiņu!" un pacēla no zemes mini lelles kājiņu.
mājupejot pa vieniem no pēdējiem zelta dālderu gabaliņiem nopirku sev smaržīgu maziņu hiacinšu pušķīti. eh! prieks kur tu rodies.

p.s Tu jau zini par ko šis - kad aizveru acis, liekās ka ejam pa sliedēm un ir saulains un man tā smukā pienenīte matos ;))



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?