Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos ([info]prtg) rakstīja,
Nav runa tikai par CO2 absorbēšanu, bet par nepieciesamā mitruma balansu un ekosistēmas sagraušanu Amazones baseinā. Tur neviens nedzīvos, jo tur tiek stādītas palmu eļļas plantācijas. Vai tiešām uzskati, ka tas, kas tur notiek ir labi un pareizi un ka peļņas kāre šajā piemērā nav vienīgā motivācija?
Ir dokumentāla filma, ko ir verts noskatīties, kurā uzskatāmi parādās gan asimetriskas varas un alkatības izraisitas neētiskas izvēles, gan tas, cik cilvēcigi var uzvesties primāti, gan cik pašaizliedzigi var rīkoties nopostīšanai nolemtā dabas rezervāta sargi, kas to dara, jo pilda sava darba pienākumu, un, škiet arī tādēļ, ka viņiem tas patiešām rūp.
Zini, es ne reizi šajā reizē neesmu Tev pārmetis nekompetenci, nespēju argumentēt, ideologisku ievirzi, argumentētas spriestpējas trūkumu vai to, ka uzvedies kā trollis. Nekonsekvenci tikai vienreiz, bet Tev 20% potenciāli saglabātu dabas rezervju nelikās pietiekami daudz, lai par to raizētos. Kāpēc Tev ir tik svarīgi ieprieķsminētās īpašības un motivus piedēvēt man, tikai tāpēc, ka es neatlaidīgi virzu sarunu uz rezultātu, kurā mēs varētu nonākt pie vienotas izpratnes un varbūt pat kopīgi darboties, lai pasaule kļutu labāka? Uz šo vari neatbildēt, man tas īsti nerūp.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?