3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Smieklīgi, ka kad cilvēks, kurš ir pilnīgi nekompetents apspriežamajā tēmā, sāk apjēgt savu nespēju diskusijā ar šīs tēmas pārzinātāju argumentēti pamatot savu viedokli, vienīgo iespēju iziet no diskusijas, saglabājot pašiedomāto pašcieņu, saskata vienīgi, izsakoties tēlaini, notraušot no šaha galdiņa figūras un ar galdiņu iebliežot oponentam pa galvu.
Tāds ir gan zazis gan viņa neokomunistiskie domubiedri, ar kādiem pilna ciba. Viņi visi ir būtībā (kaut to paši neapjēdz un, protams, neatzīst) totalitāristi, kuri neatzīst un nekad neatzīs, ka viņiem var nebūt taisnība.

Otra lieta - nesaprotu, kāpēc Tu - cilvēks, kurš patiešām iedziļinies visos ar kovidu un kovidvakcīnām saistītajos jautājumos, negribi atzīt šo vakcīnu nodarīto kaitējumu, kuru pagaidām vēl grūti novērtēt, jo bigfarmas ietekmes rezultātā oficiālai statistikai grūti uzticēties. Taču ir milzīgs daudzums liecību par nāvēm un netgriezeniskiem kaitējumiem vakcinācijas rezultātā cilvēku veselībai, un to skaits aizvien pieaug pretēji visādu interneta patiesības čekeru pūliņiem to nepieļaut.
Jā, iespējams, kādai daļai vecu cilvēku vakcīnas palīdzēja nenomirt no kovida (bet arī tādām statistikām es pašreizējos bigfarmas globālā monopolspiediena apstākļos sliecos neticēt), bet milzīgam daudzumam gados jaunāku cilvēku vakcīnas atnesa ja ne nāvi tad uz visu atlikušo mūžu sabojātu veselību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?