Jauns neatjēdzīgs skatījums uz lietām
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, December 6th, 2022

    Time Event
    9:23a
    Ja kas, tad jaunākie novērojumi ir, ka pēcinfekcijas sekas ir līdzīgas kovida un citu elpceļu slimību grupās. Tas iedzen dziļu naglu ilgā kovida panikas cēlāju zārkā. Jā, pēc izslimošanas dažreiz sekas vēl ir jūtamas kādu laiku, bet tas tā ir bijis vienmēr arī pēc gripas, smagas saaukstēšanās vai plaušu karsoņa.

    Šis vēlreiz apliecina, ka trauksme par kovidu lielākoties bija emocionāla nevis faktos balstīta.

    Savukārt iepriekšējais pētījums par ilgo kovidu tagad tiek kritiski izvērtēts.
    12:25p
    Man arī likās dīvaina tā TV Lietus ziņa, kur žēlo krievu kareivjus, ka viņiem salst kājas, bet nežēlo par to, ka viņus tik un tā drīz nošaus (galvenais, ka ar siltām zeķēm kājās). Bet vai nu šīs nelielās kļūdas dēļ vajadzēja viņus uzreiz slēgt? Var taču turpināt dialogu pat ar pretēja (naidīga) viedokļa paudēju. Atceros, kā šis kanāls bija sašūmējies par pieminekļa gāšanu, bet tādējādi dodot iespēju dažiem labi paskaidrot savu pozīciju, kāpēc tā ir pareizi.

    Bet nu droši vien šeit nospēlēja cilvēciskais faktors. Tā vietā lai nožēlotu pateikto un solītos tā vairs nekad nedarīt, tur droši vien sākās iespītēšanās – mēs esam dižena nācija, ko gribam, to teiksim, un ne jūs mums te likumus rakstīsiet. Skaidrs, ka viņiem aizmirsies, ka mēs šeit tomēr rakstīsim likumus.
    7:07p
    Krii, es domāju, ka tas ir vienīgais veids, kā ar tādiem tikt galā. Ir pilna pasaule ar troļļiem, kas ņemsies un tev par katru punktu argumentēs, lai gan ir skaidri redzams, ka tur nav nekāda respekta pret Latvijas valsts likumiem. Tu zini, ka viņi atnāca uz iepriekšējo pārkāpuma izskatīšanas sēdi bez tulka, cerot, ka visi ar viņiem runās krieviski?

    Protams, viņi varbūt tagad pārsūdzēs un kasīsies bezjēgā, un nevar zināt, ar ko viss viss šis beigsies. Bet tas nav mūsu uzdevums nodrošināt Krievijai opozīcijas ruporu. Tas ir pārāk riskanti. Lai to dara Amerikas balss vai Brīvā Eiropa vai kāds cits globāls avots ar lielākiem resursiem. Mēs esam uz robežas, kur mums patiešām ir lieli riski valsts drošībai.

    P.S. Tu pat raksti “TV Dožģj”, kas nemaz nav nosaukums, ar kuru viņi darbojās Latvijā. Kāpēc tev jālieto šis nosaukums?

    P.S.S. Es joprojām redzu Latvijā daudzas mašīnas ar Krievijas numuriem, kuru īpašnieki pat nav pielikuši kādu Ukrainas karodziņu vai tamlīdzīgi pauduši, ka ir pret karu Ukrainā. Sākumā pat bija tā, ka daži lika viltotus numurus, jo kaunējās vai zināja, ka cilvēki viņus nosodīs, bet tik un tā nebija spējīgi signalizēt, ka viņi tomēr atbalsta ukraiņus. Viņi ir gatavi pārkāpt visus likumus, pat viltot numurus, lai tikai nebūtu jāprotestē pret karu.

    Plus vēl tas, ka reāli ik pa reizei nodedzina kādu mašīnu ar Ukrainas nevis Krievijas numuriem. Mums visiem ir skaidri jāsignalizē, ka mēs nepieņemsim šeit krievus, kas atbalsta Krievijas karu Ukrainā. Aizskart mašīnas ir barbarisms un to nevajag darīt, bet signalizēt valsts līmenī ar TV Rain aizliegšanu ir pilnīgi pareizs un atbalstāms solis.
    7:40p
    Nav jau tā, ka es pats būtu lielā sajūsmā par visiem Latvijas likumiem. Bet fakts ir tāds, ka Latvija ir spērusi ļoti lielus soļus, lai kļūtu par valsti, kurā ievēro likumus. Kad bija vakcīnu mandāti, tad es neticēju, ka cilvēki tos ievēros. Bet tā nenotika – visi tos stingri ievēroja. Cilvēki bija sašutuši, gāja protestos, mazie uzņēmēji izputēja, izpostīja ģimenes, bet turpināja ievērot. Tas nozīmē, ka cilvēki ir sākuši cienīt valsti un tās likumus.

    Nu nebija tas vēl 100%. Vēl ir daudzi trūkumi. Bija ārsti, kas viltoja vakcinācijas sertifikātus. Mēs atzīstam, ka sertifikāti nebija pamatoti, bet tik un tā tiesājam šos viltotājus, jo likums ir likums, un tas ir jāievēro, pat ja reizēm tas rada sliktas sekas. Acīmredzot, likumu ievērošana ilgtermiņā ir stabilas valsts pamats.

    Bet ja valstī ierodas cilvēki, kuriem ir cita izpratne par tās likumiem, tas ir ļoti nevēlami. Tas apdraud mūsu sasniegto progresu. Mums ir jāiet uz priekšu nevis atpakaļ. TV Rain bija jāievēro likumi, un jāizrāda cieņa pret regulatoru lēmumiem, pat ja viņiem šķiet, ka tie nav pamatoti.

    << Previous Day 2022/12/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba