Ziemeļputenis ([info]explosive) rakstīja,
@ 2003-09-12 13:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mēs ar Iewu īstenībā viena otru neienīstam... :D
Maniem draugiem nepatīk viņa, viņas vienai draudzenei es jo viņa vienkārši ir skaudīga maita, un tāpēc starp cilvēkiem, skolā utt... mēs izturamies itkā visu laiku mēģinātu ar viena otrai ieriebt, bet kad esam dziedāšanā, un kopā kautkur braucam dziedāt utt.... mēs patiesībā esam ļoti labas draudzenes :)))
Agrāk mēs bijām labākās draudzenes, bet mēs vēlāk sadalījāmies katra pie saviem draugiem un nu tā. Bet kad mēs abas tādās dienās kā šī, pavadījām kopā, jauki smejoties utt... tad mums abām bija dikti jauki, un vispār!
-Mēs pagājušogad kad bijām bestfriends taisījāmies dziedāt duetā, bet tā nu mums tur abām tās attiecības pajuka, un tā... Bet šodien mēs klausījāmies jaunās fonogrammas, un nolēmām taisīut duetu :)))
Njā, mums ies dikti jautri :)))
Un vispār, viņa šoreiz pacēla augšā to pašu jautājumu ko es pagājušo reiz... - vai maz ir vērts taisīt jaunus ansambļa tērpus? jo-cik mēs ilgi vēl kopā turēsimies? un tad skolotāja pateica, tā-kamēr vien meitenes es te mācīšu, jūs 4as dziedāsiet kopā! :D
Tad nolēmām ka taisīsim jaunus tērpus, bet tagad būs pie tiem stilistiem jāčāpo akal visu laiku, un jādomā kādā stilā mēs gribam tērpus utt....
Nu bija vispār jauki... sen nebijām 4atā vazājušās pa veikaliem utt........ nu jā :))))



Čau :))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?