(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2013-05-22 01:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirmās reizes
Šķiet, ka pirmo reizi dzīvē ar kādu norunāju vairāk kā stundu pa telefonu :D Daudzi cilvēki varbūt ievērojuši, ka man ne visai tīk komunicēt pa telefonu, tā vietā izvēlos tikties dzīvē vai skype. Tas bija ar baletdejotāju no Londonas. Interesanti būs viņu satikt Jūlijā, jāatzīst, ka ja viņš dzīvotu tuvāk, es gribētu ko nedaudz vairāk...
Volejbola pulciņš ir labā līmenī un man ir prieks par to. Ir arī daži amatieru līgas līmenī, nedaudz bailīgi, ka viņu gremdes varētu sāpēt ja nepareizi atsit bumbu. Jāatceras iegādāties ceļsargi, nav nekāds pludmales volejbols, kad var izbaudīt siltas smiltis zem kājām.
Iespējams (esmu pasūtījis) jau šonedēļ atkal varēšu izbaudīt savu parfīmu uz savas ādas un kas zin, varbūt kādu spēšu savaldzināt Praidā nedēļas nogalē! Žēl, ka jāstrādā gan piektdienas, gan sestdienas vakaru, taču - work hard un party hard režīms ir ieslēdzies šai nedēļas nogalei.
Vai esmu jau minējis, ka ja vēlos vilkt bikses, kurās manas pēcpuses formas var viegli atpazīt, tad pēkšņi parādās visādi rokaspalaidēji, kas ar diezgan krietnu alkohola devas drosmi mēģina vulgāri apliecināt savu uzmanību. Ah, un es jau biju piemirsis arī par grupveida seksa piedāvājumiem. Neviens nevēlās uzsākt sarunu par kautko citu, ja vien tas nav kaut kādā mērā attāli saistīts ar seksu. Nez vai esmu kļuvis pārāk izvēlīgs vai arī mans libido ir krities visu pārdzīvojumu dēļ?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?