(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2013-05-02 00:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brālis
Šķiet, ka šeit nebiju pierakstījis savas izjūtas attiecībā pret savu brāli. Šonakt man bija murgs, ka viņš vēlas atņemt man dzīvību. Šķiet daudz netrūkst, lai šīs būtu briesmīgākās baiļu izjūtas ar kādām esmu saskāries :( Redz, viņš vienu dienu man atsūtīja šādu vēstuli -


"Sveiks , Gejiņ bračka . Laikam jau Tā Tevi jāuzrunā ,dvēsele neizskaramā laikam tagad visu saprotu...runāju ar mūsu māsu, Diānu par Tevi ir jālūdzas, lūgšos ,jo tā ir izvirtība ,kur meklē mīlestību ??? stulbs esi ,katrs jūk prātā , bet ne jau *Uzvārds*,Kauns Tev Nav ?? tik atbrauc uz LV ja nebūsi mainījies dabūsi pa muti no manis un rēķinies ,ka būs izkārtnes par Tevi ka esi Gejs !!!!!!!!!!!!!!!!! Kad Tu atapsies Rihard !!??Tēvs jau to saprot vai pie mamītes bruņčiem ķersies atkal ?? Klau zini Gejiem ir tendence uz bērniem ,toreiz atceros visu, cik biji salds utcc ,ja Madarai kautko esi vinai izdarījis pat vārdos tad man nebaida Dieva sods !!! Klau vai nu Tu visiem atzīsi kāds esi vai pazūdi smirdīgos ānusos !! Tev ir izvēle ,nav nekas par vēlu! Un Attvainojos ja kas Tevi aizkāra!!"

*Madara ir viņa meitiņa, lai izprastu kontekstu.

Šo vēstuli no viņa saņēmu pirms vairāk kā mēneša, kopš tā laika, es viņu nobloķēju iekš facebook un vairs neuzturu nekādu kontaktu. Ar šīs vēstules publicēšanu, es nemakšķerēju sev līdzjūtības par piedzīvoto. No vienas puses man ir pilnīgi vienalga viņa domas, bet no otras puses skumdina tas, ka viņš ko tādu varētu par mani padomāt. Jau kopš bērna kājas neesmu bijis labākajās attiecībās ar viņu, laikam vienmēr manī ir bijušas bailes par to, ka viņš nesapratīs un atstums. Nemaz nebiju domājis, ka cilvēkos ir ielikta tāda kā intuīcijas maņa, kas paslēpta zemapziņā :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?