(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2012-08-12 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mīlestība?
kā definēt attiecības, kurās man ir zudusi ticība? varbūt attālums dara ļaunu un es jūku prātā no savām aizdomām, ka viņš mani krāpj. mani tas uztrauc tāpēc, ka viņu mīlu vai tāpēc, ka jūtu kā mūsu komunikācija ir kā ūdenstilpne, kas lēnām aizsalt. varbūt viņa teiktais "dont care too much" man signalizē, ka viņš mani vairs nemīl... viņš savu draugu krāpa, kad pārstāja mīlēt. tādu necieņu es neesmu pelnījis. šodien jūtos ļoti, ļoti, ļoti slikti... :( šodien ejot mājās man iestājās absolūta vienaldzība pret visu, es vēlētos vienkārši izgaist.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Reizēm...
(Anonīms)
2012-08-12 20:12 (saite)
... mīlestība mēdz būt nežēlīga, tač' vienaldzību gan sev klāt neiesaku laist... Skumjas dara bagātāku, vienaldzība gan nogalina...

(Atbildēt uz šo)


[info]vilksskabais
2012-08-18 22:00 (saite)
Attālums mēdz izdzēst pēdas ,jo ir cilvēki kuriem visas sajūtas ir tikai esot klātienē!
Tev ir iespējas braukt un ķert klātienē visu,neviss sevi mocīt!

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2012-08-23 16:02 (saite)
man jau šķiet, ka tu pats uzvedies bērnišķīgi un provocē nesaskaņas, es netaisos lasīt lekciju, pasargdies, bet kaut vai tavā facebookā visādu džeku ieraksti publiski - kā tu domā, ko par to domā tavs draugs? Pat, ja viņš neko nesaka, tāpat visiem skaidrs, ko viņš domā un kādēļ viņš varētu neuztvert attiecības nopietni :)
man personīgi tāda sajūta, ka tu nemaz tās attiecības negribi, bet nevari atzīt, vai arī gribi absolūtu brīvību sev, bet otram tādu nespēj sniegt, uzreiz rodas aizdomas par krāpšanām utml.
Anyways - veiksmi.
l.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]exiled
2012-08-23 16:16 (saite)
Jā, patiesi Tev ir taisnība... tādas attiecības es vairs nevēlos :( diemžēl grūti atspoguļot visu, kas mūsu starpā ir bijis un ko esmu jutis, taču par tiem ierakstiem, viņam neko nevajadzētu domāt, jo es viņam es norādījis, ka man ne visai patīk, ka viņš koķetē ar čaļiem iekš geju iepazīšanās lapām... viņš tur ir ierakstījis, ka ir brīvs, meklē seksu vai attiecības utml. es viņam prasīju kamdēļ viņš tā dara un vai viņš tiekās ar tiem čaļiem. just for fun, un teica, ka netiekās :D man ticēt? es viņam dotu absolūtu brīvību, bet viņam ir uzskati par "labajiem meliem" un viņš daudz melo, līdz ar to man zūd uzticība :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?