(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2011-10-22 02:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ļoti patīk
izzināt savu seksuālo pasauli ar empīriskiem paņēmieniem... pirms dažām dienām piereģistrējos interesantā saitā - manhunt.net jeb kā es to redzu, kā, piedodiet, mauku māju. par uzskatāmu iemeslu šim apzīmējumam kalpo šis ekrānšāviņš -


tā bija pirmā puiša vēstule adresēta man, kad es biju "iemirkšķinājis" (wink) viņa profilā
tas jau nekas, jo aptuveni tādus tekstus parasti saņemu no padzīvojušiem kungiem, taču
viņa profils izskatās šādi, nezinu vai tas ir feiks vai nav... (itsevišķi ņemot vērā ādas krāsas toņa kontrastu starp divām bildēm) bet vismaz smukas bildes :D
p.s. piedodiet, taču nācās aizkrāsot pāris vietas ;)



anyway, šis bija un paliek tikai eksperiments savā ziņā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2011-10-22 20:14 (saite)
Man tomēr šķiet, ka piereģistrēšanās 'mauku mājā' nav nekāds labais rādītājs par saprātīgu cilvēku saprātīgā vecumā, vienalga vai esi biseksuāls, heteroseksuāls, homoseksuāls... Bet nu tas tā tīri mans viedoklis.

L.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]exiled
2011-10-23 01:41 (saite)
"try walking in my shoes"... saprātīgs vai nē, taču, ja Tev būtu ierobežotas iespējas izvērtēt kāda ir homoseksuālā pasaule kā Tu mēģinātu iepazīties/komunicēt ar homoseksuāliem cilvēkiem nepazīstot nevienu sev apkārt? šobrīd esmu mazā pilsētā, kur nav oficiāli vietas, kur tādi cilvēki pulcējas vai sastopami.. varbūt man uz ielas mēģināt iepazīties sākot ar jautājumu "vai Tu gadījumā neesi homoseksuāls?".. ja Tev ir kāds padoms, kā man rīkoties, lūdzu, uzraksti. apzīmēju to ar "mauku māju" tikai tāpēc, ka tā es to redzu, citiem tas būtu "iepazīšanās portāls" vai "otrās pusītes meklēšanas vieta" vai kas tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-10-23 17:22 (saite)
Mauku māja jau nav nekas slikts -- kāda nu katram darba vieta gadījusies, tāda ir, un seksa nozarē tomēr labāk strādāt zem jumta.

Ar savu pašreizējo partneri iepazinos pirms diviem gadiem tieši tādā lapā, un līdz šim iet labi, tā kā, ja meklē kādu, kam sirdi piesiet, var arī sanākt... iespējamība gan ir visai maza.

Bet tas, ka kāds Tev atraksta, ka grib tevi izdrāzt... par to tik var priecāties. Kaudzēm cilvēku būtu gatavi nezko atdot, lai viņiem kāds tā piecirstu. Izbaudi, un rīkojies, bet atceries par visa veida drošību.

~ subalterns

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]exiled
2011-10-23 17:42 (saite)
jā, par to iespējamību satikt kādu, kurā iemīlēties un tikt iemīlētam ir maza, to esmu sapratis. mjā, uzmanība man tajā portālā netrūkst vispār... līdzko ieeju iekšā un esmu online, ik pēc dažām minūtēm man kāds iemirkšķina vai atsūta vēstuli :D drošība man vienmēr ir bijusi galvenā prioritāte - gan esot ar sievietēm, gan ar vīriešiem ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?