(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2010-12-22 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
balles
man tādas šķiet vienmēr ir patikušas, jo tās ir puslīdz neprognozējamas. balle bija laba, taču kā mans draugs ar kuru kopā tikām ielūgti teica, "tik daudz neglītu meiteņu vienkopus nebiju ilgi redzējis", es to varētu pārfrāzēt, ka tur trūka skaistu meiteņu. taču jautrās spēles un alkohola patērēšana pietiekamā līmenī lika ballei griezties. pasākuma laikā vairākas meitenes man izteica komplimentu par izskatu, tas bija patīkami. izdejojos, pabučojos, piedzēros un viss bija labi. toties man acīs iekrita puika vārdā Niklāvs, šķita tāds foršs un atraktīvs puika, taču viņš nolēma meklēt piedzīvojumus tālāk pulkvedī... nezinu vai viņam interesē puikas, taču viņa uzvedība šķita tam atbilstoša. kā iepazīties ar puikām klubos, vietās kur cilvēki pārsvarā ir heteroseksuāli?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-12-23 17:09 (saite)
biju 2dien juristu balē, dīvaini redzēt homoseksuālus puišus nākam uz šādām ballēm ar meitenēm un izskatoties tik ļoti hetero, ka pat mazliet dīvaini un sāk mākt šaubas par savām zināšanām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]exiled
2010-12-24 02:50 (saite)
neesmu bijis nevienā juristu ballē, taču prieks to dzirdēt. kā Tu, būdams, hetero spēj ieslēgt "gaydar", ja es, kam patīk puikas esmu gandrīz akls uz tādām lietām, ja nu vienīgi neesmu aizgājis uz kādu varavīksnes bāru, kur viss ir puslīdz skaidrs?

P.S. nākamreiz paraksties
P.P.S. es neesmu homoseksuāls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-12-24 14:11 (saite)
es tač' teicu, ka varu arī izvēlēties, kas man patīk un ko es daru un kas es esmu...
manuprāt, ja skatās nevis uz miesu, bet uz ko citu tad ir viegli ļoti daudz ko par cilvēku pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]exiled
2010-12-25 02:17 (saite)
kas ir tas kaut kas cits? :) vairāki cilvēki, kam esmu stāstījis, ka esmu biseksuāls nebija to pat iedomājušies (to, ka man varētu patikt puikas), ka es tāds varētu būt. sanāk, ka Tu esi apdāvināts :) vai arī Tu apgalvo, ka cilvēki ir nevērīgi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-12-26 00:16 (saite)
nē taču, vienkārši pievēršu uzmanību citām lietām... dvēsela tāpat ka miesa ir labi saskatāma, jo Dekartam ir taisnība, tā ir izvīta viena caur otru. sejas vaibsti var būt skaisti, bet dvēsele it tas, kas pieķir tiem individualitāti, tā tajos ierakst gan labos gan sliktos nodomus, bauda un ciešanu sajūtas...
esmu parasts cilvēks... parastāks par parastu un tomēr dīvains.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?