(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2010-11-30 18:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I miss the way you smile...
šis bija vēstulē no kāda puiša, kuram man nepietika laika, kamēr izklaidējos. uzreiz atausa atmiņā mana uzvedība tajā bārā.. kā es smaidīju un koķetēju ar sarunu biedriem. žēl, ka šeit nespēju tāds būt. laikam tas, ka neviens mani nepazīst spēj padarīt mani tādu, kāds es vēlos būt un kā es jūtos.

šonakt bija interesanti sapņi. man bija iespēja uzspēlēt nākotnes spēles, t.i. tādas kā datorspēles, tikai tās ir ļoti interaktīvas un tuvu realitātei. emocijas tās spēlējot sita augstu vilni. vēl es kādu sapņa daļu atkal pavadīju mājā, kurā jau esmu bijis citos sapņos. esmu bēniņu stāvā, plānoju savu istabu nākotnē, tai nav īpaši augsti griesti, toties tā ir gara, redzēju perfektu vietu stūrī, kur varētu būt gulta, tieši zem sānu loga, tā ļoti mājīgi viss šķita. sapnī redzēju māsu, viņa man palīdzēja ar istabas iekārtošanu, tā šķiet. sapnī notika kustība, braucu šķiet, ka ar vilcienu, vai ko līdzīgu. pieturvietas bija dažādas, tādas, kurās nekad neesmu bijis un tādas, kuras saistījās ar manu pagātni Jūrmalā. šo pierakstot sāku atcerēties līdzīgus sapņus, kas bijuši iepriekš, arī ar vilcienu pieturām. atceros vienu vilciena staciju, kura bija līdzīga Rīgas centrālajai stacijai, tikai lielāka, vairākos līmeņos, ar daudz eskalatoriem. šķiet, ka tā bija savienota ar lidostu, jo atceros lielu uzgaidāmo telpu ar drošības pārbaudi.

attiecības ar Viņu ir normālas. nevarētu teikt, ka man pret Viņu ir zudis pilnīgi viss, taču nedomāju par Viņu katru dienu, īpaši nesatrauc tas kur un kā Viņš pavada savu laiku. tas viss ir pozitīvi, jo šobrīd veltu uzmanību tikai un vienīgi sev. dažreiz arī citiem, bet šobrīd mana pasaule ir svarīgāka par visu citu. pēdējā laikā ir iztaustīti visādi manas pasaules gali un esmu sastapies ar jaunām ceļa zīmēm, par kurām esmu sācis domāt. par seksualitāti runājot, šķiet, ka pēdējā laikā esmu pievērsis vairāk uzmanību savai neordinārai izvēlei. tas ir pat labi, jo man agrāk bija bail to darīt. agrāk šķita, ka tā varētu būt tikai interese pamēģināt ko jaunu, taču šobrīd esmu sapratis, ka man tas patīk un es spēju no tā gūt arī baudu. šobrīd vajadzētu vairāk pievērst uzmanību sevis pieņemšanai, jo tas, manuprāt, ir lielākais šķērslis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?