(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2010-08-20 01:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mja
cik savādas pēdējās pāris dienas, sākot no tā, ka cilvēks vēlas iemigt Tev blakus līdz tam, ka cilvēks pavada ar Tevi skaistu dienu un tad vienkārši aizbēg no mirkļa, mana mirkļa. rīt jāsatiek vēlreiz un jāmēģina saprast uz ko viss virzās, jo man nav ne mazākās nojausmas. man šķiet, ka viņai ir bail apdedzināties... :( es nevēlos nevienam nodarīt pāri... es gribu pats tikt pāri visam, bet man vajadzētu tādu cilvēku kā viņa blakus, lai to izdarītu. mans getaway mirklis ar viņu.

P.S. un tajā pašā brīdī viņa vēlas to pašu ko es


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-08-20 20:39 (saite)
Tu mīli puisi, bet piss kādu kucīti? Tas tiešam izklausās wierd...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]exiled
2010-08-21 13:07 (saite)
eh, ja puisis būtu vēlējies būt kopā ar mani, tad tā arī būtu noticis. esmu padevies un vēlos Viņu aizmirst. es viņu nepišu un viņa nav kucīte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-08-23 21:29 (saite)
es tak nezinu.... es tikai nesaprotu tevi mazliet... tu esi pēc uzvedības a la sievišķīgs, pēc izskata fano par vīrišķīgu ķermeni... dzīvo ar sapņiem par vīrieti blakus, bet dzīvē iemieso to sievietē pie sāniem... galu galē esi vientuļš un tas tevi nomāc...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]exiled
2010-08-23 23:28 (saite)
pēc uzvedības es nezinu kāds es esmu. man vispār nepatīk iedalīt cilvēkus tikai pēc dzimumiem :) es sapņoju par Viņu, bet tas viss ir beidzies un tur vairs nav ko. citiem vīriešiem tā neesmu pieķēries. sievietēm nav ne vainas un jā, jūtos vientuļš un tas mani nomāc..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-08-24 05:37 (saite)
beidzies? nē, tu vienkārši esi sapratis, ka tas ir pilnīgi neiespējami un nerreāli, un centies to aizmirst...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]exiled
2010-08-24 10:32 (saite)
censties aizmirst esmu mēģinājis pēdējos divus gadus :) tas kkā nepalīdzēja, taču kopš pastāstīju Viņam, savā ziņā viss ir gājis uz labo pusi un vairs nesāp, kas bija galvenais uzdevums. ja nesāp, tad nav arī par ko īpaši uztraukties. aizmirst pavisam nesanāks, jo mūsu dzīves ceļi ir samudžināti tā, ka neizbēgami redzēsim viens otru vēl un vēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?