(Ap)jucis. Exiled from reality. ([info]exiled) rakstīja,
@ 2008-08-12 07:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: horny
Mūzika:silence

nakts
cik daudzus cilvēkus jūs pazīstat, kas visu laiku esot savilcies izsaka Tev nerātnus piedāvājumus?
man tā ir visu laiku ar viņu, jāatzīst gan, ka man tas patīk...
ja nu viņš tiešām to domā nopietni, un esot pie pilnas apziņas viņš ir pārāk kautrīgs.
naktī pamodos un atskārtu, ka mūsu ķermeņi ir cieši viens pie otra




tas man lika noņurdēties no patīkamās sajūtas un gulēt tālāk... :)

viņš pat vienu brīdi bezspēcīgi krita man virsū, manas lūpas skāra viņējās,
bet viņš vienkārši bija ļoti pārvilcies, manuprāt... un vēl viņam tīk gramstīties gar manu dibenu :D

tā tiešām ir normāla heteroseksuāla 18gadīga jaunieša rīcība? atbildiet man kāds/a uz šo jautājumu, lūdzu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-08-14 20:58 (saite)
Negribas salauzt Tavas cerības vai da jeb ko citu. Bet ja Viņš tā uzvedas tikai tad, kad nav īsti skaidrā prātā vai tad kad guļ, ir ļoti liela iespēja, ka Viņš nesaprot ko dara. Protams Tu viņam patīc, nenoliedzami savādāk viņš ar Tevi kopā negulētu, bet visa tā diben gramstīšanas padarīšana var būt gluži nejauša, jo varbūt Viņš sapņo par kādu citu, bet tikai izmanto Tavu ķermeni kā sapnī redzētā cilvēka ķermeni.
Bet ļoti iespējams es kļūdos, ko gan es varu zināt, svešas dzīves, svešas domas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]exiled
2008-08-14 22:48 (saite)
jā, par to es arī esmu domājis, taču ir vairāki "bet"... kāpēc Viņš tā neizturas pret citiem? gar dibenu gramstās arī skaidrā - protams - jokojoties... bet man neviens cits cilvēks tā nav darījis :) vakar noskatījos filmu Sommersturm un tajā arī bija viens heteroseksuāls čalis un viņam labākais draugs, kas bija viņā iemīlējies. pāris momentos tas ļoti atgādināja to kam es dzīvoju tagad cauri. Lai kā arī būtu es jau ļoooti ilgu laiku nevaru saņemties un to visu viņam nest gaismā. Cik ilgi var sev melot un ciest? vēl - par skaidro prātu - viņš atceras lielākoties visas lietas, kuras ir notikušas kamēr viņš nav pie skaidra prāta, tāpēc es sliecos domāt, ka tas ir apzināti. varbūt viņš izmanto savu "neskaidrumu", tādā veidā, lai darītu lietas kuras viņš nedarītu skaidrā prātā un par tām nejustos vainīgs. es biju klāt, kad viņš krāpa savu draudzeni... jau pirms tam viņš teica, ka tajā vakarā viņš neatbild par sekām, tātad uz to gāja apzināti. smieklīgi, bet mēs tajā vakarā gandrīz skūpstījāmies meitenes priekšā, bet kad bija līdz lūpām palicis pavisam nedaudz.. kautkas nobruka, neatceros precīzi kas notika, bet tas bija nedaudz stulbi :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-08-30 11:30 (saite)
...bet arī šis viss Tevis uzskaitītais nenozīmē,ka viņam ir kādas īpašas jūtas pret Tevi. Es pieļauju, ka Tu esi izskatīgs un no tādiem ar kuru kopā var sastrādāt da jeb kādas muļķības nejūtoties par to slikti. Izklaidējoties var justies brīvi un tad notiek tas, ko varbūt nedarītu citās situācijās. Un ja tam klāt vel nāk alkohols vai kādas vielas...- (aprāvās doma). Tu vari mēģināt kādā vakarā, kad jutīsies brīvu un tam gatavs- paeksperimentēt, kopā iedzeriet vai pīpējiet. Apstājies pie vel pilnas apziņas, bet tā lai šķistu ka tā nav. Dari to ko vēlies, vari sākt runāt par īpašajām tēmām vai apskaut... Tādējādi noskaidrosi cik daudz viņš Tev atbild. Nedaudz bērnišķīgs plāns, bet ko lai dara. Ceru ,ka tiksi skaidrībā ar sevi, Viņu un visu citu,kas Tevi uztrauc. Zinu kā ir, kad jūt ko tādu, ko nevajadzētu just. Visu to labāko, čau.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

nakts
[info]anq
2013-08-18 14:07 (saite)
Pašam ir gadījies aizmigt pēc ballītes blakām draugam, un nejauši uzmākties, kā arī ir gadījies otrādi, ko lai saka sajūta tajā mirkli tīri draiska un kārdinoša, bet pats pēc tam apjaut, ka tas var sabojāt tikai attiecības, kā arī apjaut, ka tālāk par pēc paģiru maigošanos tas netiks!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?