. ([info]evita_) rakstīja,
@ 2009-03-28 09:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaunie rīgas sargi..
tas pasākums bija tīiiik nenormāli labs un foršs, un reālistisks, ka nākamajā dienā vajadzēja palikt mājās un dzert daudz karstas tējas.

bet profilakses pēc nav jau slikti trīs stundas skriet pa mežu bez jakas, tad vēl līst pa zemi, lekt pāri upēm, vismaz vienu kāju iemērcot līdz potītei, skriet kkādus nenormālos gabalus pa brikšņiem, bet tad kameras priekšā: "nu pagaidām viss ir ļoti vienkārši, domājams, ka ar visiem uzdevumiem tikām galā ļoti labi, nav nekādu problēmu. un jā, mums ir devīze. labi, visi kopā!! MODRIM NAV VIĢIKA!!" piedevām mēs bijām zaļākā komanda, ūn es mērķī iešāvu izcili. (sun) dienas rozīnīte - runāju un pēc tam sarokojos ar gein fast solistu. viņš patiesībā ir jauks, nav jau vainīgs, ka tāda slava. ha ha

bet vakarā jau jutos tik labi, ka balliiiteee pie manis. baigā ballīte - dzērām alu, skatījāmies draugus un pīpējām. bet vismaz nebiju viena mājās, no kā man ir parādījušās bailes. un tomēr tas nav tik traki, kā būt kopā ar viņu.
domas par dzīvokli sāk izskatīties reālistiskas. i cāaaant wait!

tikai vakar, kad kaut kā nejauši ar ievu sākām runāt par to, kā būs vēlāk, ar bērniem un par to, cik jocīgi viņiem būs,ka vecvecāki nedzīvo kopā, man palika ļoti, ļoti skumji, jo es nespēju iedomāties, ka manam tētim varētu interesēt mani bērni, ja jau es viņam rūpu tik ļoti maz.

šodien man gribas būt prom no šejienes, tas sāk palikt pārāk grūti, es nemaz neesmu tik vienaldzīga..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anjucis
2009-03-31 22:08 (saite)
kapeec tu mani vairs neaicini uz mājas balliiteem? ;(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evita_
2009-03-31 22:51 (saite)
1)jo tas notiek spontāni
2)vēlu vakarā, Tev nebūtu kā tikt
3)nezinu vai Tev patiktu

bet enīveij - nākamreiz piezvanīšu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?