Jauns viedoklis par t.s. "notikumu ap filosofiju": šeit.

"Vispirms mums būtu jāatceras, ka humanitārā izglītība ir visas kultūras pamats, un nicinājums pret to ir nicinājums pret kultūru vispār. Un, kad tiks sagrauta pirmā, tad sabruks arī otra…"

Nu, ko, Armand, varbūt piesit sevi publiski krustā vai vismaz kaunpilnā nožēlā apraudies kādā tiešraidē?

Comments

nevar saprast - tā ir senilitāte, kas cilvēkiem liek šādus tekstus sacerēt?
draudu sajūta
man patīk šis pedagoģijas modelis :): Kultūra tiek translēta no skolotāja skolniekam, un šīs attiecības visur un vienmēr ir bijušas svētas.

moš noder

Re: moš noder

Atpaliec.

Re: moš noder

Īpaši neinteresējos.
Pa visu to pļuru jau bija arī daži valīdi pointi, manuprāt. Tas ko Tumans raksta par publikācijām kā kritēriju un citas ar Golubevas rakstu saistītām lietām, manuprāt, ir ok.
taaks, visu saprotams nelasu - bet fascinee tksti - "smagi apvainojumi". "pasniedzeeji aizvainoti par rektora nostaaju"...uttt. elementaara pamatpatiesiiba - apvainot var tikai to, kas vainiigs. apvainojas tikai tas, ko aizskar aiz patiesi kaukaa saapiigaa. ja tur nekaa nav un viss ir muljkjiibas, tad nau arii nekaa ko apvainoties... tad kuulis pasmietos par saadu studentu jocinju :) runaatu ar smaidu. so, laikam jau biki ir par ko, ja tik plashi un nopietni apvainojas :)))
Hmm... Smieklīgi lasīt šos amatieru psihoģijas pārpsriedumus. Es tā īsti nesaprotu, vai ar fantāziju ir problēmas, vai arīdzan ar pieredzi. Var - un tādu gadījumu netrūkst - sajāt cilvēkam visu dzīvi ar visklajākajiem meliem, sačakarējot viņa reputāciju tā, ka mūžu pēc tam nevar atmazgāt. Un tas ir tas, kas var aizskart jebkuru, ne jau kāda studenta apgalvojumi paši par sevi.
:) nu, pasmejies, ja smiekliigi :) bet naakamaa teikumaa pilniigi tukshi uzbrauci vaargai meitenei. buu! nozheelojami. man toch nav probleemu! vismazaak jau ar fantaaziju :) psihologjijaa starp citu ir pat paaris diplomu, bet piekriitu - tas neko nemaina :))) nez kaads ir Taveejais? :)
Jaaa, sajaat cilveekam dziivi ar visklajaakajiem meliem var! BET es te nerunaaju par to, vai to var izdariit, bet gan par to (klausies uzmaniigi) - kaadai ir jaabuut normaala veseliiga un pieaugusha cilveeka reakcijai, ja gadiijumaa vinja dziivi jaaj ar klajiem meliem. Ja no pasniedzeeju puses buutu redzeejusi pieaugushu cilveeku reakcijas, es speetu vinjus veel arii cieniit...
P.S. ja veelies spilgtus piemeerus kaa var sajaat dziivi ar klajiem meliem, vari pajautaat man - ir kaudziite reaalu gadiijumu. un krietni nopietnaak, par biki pabojaatu reputaaciju. taapeec sauliit, ar pieredzi arii viss kaartiiba. :P nu tas taa, specially for you - par cik jau otro reizi Tu shaadi - kau ko pasaki, bet ne liidz galam un diezgan nekorekti :) taadi pusuzbraucieni bez argumentiem vien sanaak :)


Just for the record. Varbūt tad paskaidro ar saviem diviem psihologa diplomiem (nez kur tie ir iegūti? but nevermind), kādai tad ir jābūt pieauguša cilvēka reakcijai situācijā, kad viņai ir sajūta, ka pret viņu tiek izteikti apmelojumi kas galu galā var beigties ar to, ka viņa paliek bez darba ar sajātu reputāciju?
Cik saprotu, tad Tu arī esi pieaudzis cilvēks, bet reaģē diezgan asi uz viegli bezkaunīgiem un pusanonīmiem izteikumiem, kurus uzklabina viens cibiņš. Šādā gadījumā man īsti nav skaidrs, kāds stoisms tiek gaidīts no paveca un viegli aizskarama vīra situācijā?
Turklāt ievēro, kas es nesaku, ka, piemēram, Kūlis ļoti adekvāti reaģē. Man drīzāk šķiet jocīgi (un tagad lasi uzmanīgi), ka šī nervozā reakcija tiek iztulkota kā sava veida indikators tam, ka cilvēks ir vainīgs. Ja nopietni, tas man šķiet vienkārši nelietīgi.
p.s. Kur tad tie spilgtie piemēri? Cik saprotu, tad tu parasti raksti 'līdz galam' un 'ar argumentiem'. Vai tomēr tie ir tikai tādi pieauguša cilvēka tukši un nekorekti pusuzbraucieni?
:) labs texts! butu incanti kaadreiz parunaaties :)
atbildes, ja interesee, pie manis - te jau taa piespamots
klaji melot un ļaunprātīgi čakarēt reputāciju būtu nejauki. labi, ka man ar to nav ne mazākās darīšanas

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba