esiiba ([info]esiiba) rakstīja,
@ 2024-08-06 14:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
We recommend watching for 429 and 503 error codes and building in a retry mechanism. The retry mechanism should follow an exponential backoff schedule to reduce request volume when necessary. Be sure to build in some randomness into the backoff schedule to avoid a thundering herd effect.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esiiba
2024-08-06 14:29 (saite)
metafiziski interesanti ir tas, ka tā sagadījās, ka pirms kāda mēneša es pielietoju exponential backoff algoritmu līdzīgas vajadzības vadīts, nekad nebūdams par tādu dzirdējis vai pat mācījies tajā virzienā.

Kļava stāstīja par kādu novērojumu austrumos uz neapdzīvotas salas, kur ir mērkaķi, kas rok ārā saldos kartupeļus, un viņus ēd. pētnieki iemācīja dažiem tos kartupeļus vispirms nomazgāt, jo smiltis. ātri vien visi mērkaķi uz salas sāka darīt tā pat. vsjo normaļna, bet pētnieki pamanīja, ka neilgi pēc tam uz blakus salas, kur arī mērkaķi ēd saldos kartupeļus, un kuriem nekas netika mācīts, nav kontakta ar otru salu, ir sākuši darīt tā pat.

(Atbildēt uz šo)


[info]esiiba
2024-08-10 13:55 (saite)
Vispār, viņu api ir skaists, pat elegants. Tā ierobežojumiem, noteikti, ir labi iemesli. Viņu dokumentācija ir kā rūpējošās mātes vakara pasaciņa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?