kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 12th, 2021|09:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tātad, cibiņi gurmāni feinšmekeri. Vai un kāda pieredze ir ar sviesta pupiņām,kas sagājušas pupās? Respektīvi,gatavas un nobriedušas
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:August 12th, 2021 - 09:40 pm
(Link)
ja pareizi atceros, tad mana mamma tas cepa sviestā un mannā.
From:[info]ernuerna
Date:August 16th, 2021 - 03:43 pm
(Link)
o, ar to mannā nezināju. Būs jāizmēģina. :*
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:August 12th, 2021 - 09:53 pm
(Link)
Novāra un apcep sviestā ar ķiplociņu, sezama sēklām. Ēdot vēl aplaista ar Bešamela mērci :-)
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 12th, 2021 - 10:07 pm
(Link)
cik sparatu no jautājuma, tad pāraugušas, jāņem ārā no pākstīm, jo tās paliek šķiedrainas un tad ar pupām rīkojas kā jau ar pupām :)
P.S. blanšētas var likt arī pie salātiem pirms tam maigi iemarinējot
From:[info]ernuerna
Date:August 16th, 2021 - 03:43 pm
(Link)
Milzu paldies par šo! :*
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:August 12th, 2021 - 10:32 pm
(Link)
Ja nav izžuvušas, tad jebkurā iecienītā receptē tāpat kā liekot izmērcētas. Ja izžuvušas, tad burkā, pirms lietošanas izmērcēt vai taupīt sēklai
From:[info]ernuerna
Date:August 16th, 2021 - 03:43 pm
(Link)
ahā! Paldies!