|
[Aug. 12th, 2021|09:34 pm] |
Tātad, cibiņi gurmāni feinšmekeri. Vai un kāda pieredze ir ar sviesta pupiņām,kas sagājušas pupās? Respektīvi,gatavas un nobriedušas |
|
|
Comments: |
ja pareizi atceros, tad mana mamma tas cepa sviestā un mannā.
o, ar to mannā nezināju. Būs jāizmēģina. :*
Novāra un apcep sviestā ar ķiplociņu, sezama sēklām. Ēdot vēl aplaista ar Bešamela mērci :-)
cik sparatu no jautājuma, tad pāraugušas, jāņem ārā no pākstīm, jo tās paliek šķiedrainas un tad ar pupām rīkojas kā jau ar pupām :) P.S. blanšētas var likt arī pie salātiem pirms tam maigi iemarinējot
Ja nav izžuvušas, tad jebkurā iecienītā receptē tāpat kā liekot izmērcētas. Ja izžuvušas, tad burkā, pirms lietošanas izmērcēt vai taupīt sēklai | |