kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 3rd, 2017|03:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 3rd, 2017 - 04:05 pm
(Link)
mhm, un meitenes drīkst būt tikai brunčos un pašas sev alko ieliet nē. Tas viss ir skaisti, līdz brīdim, kad atklāj, ka tev nepienākas citas izvēles vai iespējas kā vien griezt valsi un priecāties par noņemtiem deķeļiem.
From:[info]krishjaanis2
Date:December 3rd, 2017 - 06:00 pm
(Link)
Jā, jo visam, pat visskaistākajām un ilgstošākajām lietā, ir jāzemojas un jātop pārveidotam pēc dzelžainā dzimumvienlīdzības likuma ģīmja un līdzības. Slava visu nolīdzinošajai un nonivēlējošajai abstrakcijai!
[User Picture]
From:[info]krii
Date:December 3rd, 2017 - 06:12 pm
(Link)
Tikai viens precizējošs jautājums - Tu pats saviesīgos pasākumos ielej dāmām vīnu, vai tomēr praktizē vienlīdzīgo iespēju demonstrāciju? :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 3rd, 2017 - 10:03 pm
(Link)
Nebūt ne! Vai tad tradīcija neturpinās? Vai tad kkas tiek organizēts, lai tā neturpinātos? Manuprāt, viss taču ir savās vietās un velti tu te krīti ģībonī. Tas, ka konstatē faktu, ka pēc salumiem tur mēdz nākt pletnes, tieši tas arī ir - fakta konstatācija. Vai arī ar to tev ir problēma?
From:[info]krishjaanis2
Date:December 3rd, 2017 - 06:05 pm
(Link)
Tu laikam esi no tām kosmiskās vienlīdzības principiālajām cīnītājām, kuras tur par piedauzību, ja kāds kungs tev pasteidzas atvērt durvis, vai, ja tevi neuzņem kādā ekskluzīvā džentlmeņu klubā, piemēram, brīvmūrniekos. Šādā gaismā, īstenībā, nav diez ko mistisks feministu mīkstums attiecībā pret šariatu - abas ir hipermoralizējošas bezgalīgā taisnīguma ideoloģijas, kas kā elkdievekļus izdzēš visu vēsturisko, krāsaino, iesakņoto un atšķirīgo.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 3rd, 2017 - 10:04 pm
(Link)
Pats tu izdomā sev visādus dēmonus un pats bez elpas ņemies ar tiem cīnīties. Veiksmi, protams, bet, lūdzu, nesaisti mani tur iekšā.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:December 4th, 2017 - 03:08 am
(Link)
Nemānies, šariats ir precīzi tās tavas ``tradicionālās vērtības``