|
[Oct. 24th, 2016|10:20 pm] |
guļot burbuļvannā, visa tāda veselīga pēc sportiņiem un pirtīm, sapratu, ka neprātīgi gribu pelmeņus. Nu tā, ka kviekt, kā gribu. Paspēju pirms veikala slēgšanas, tagad top pelmeņi, provēs apvienot perkona un goddes metodes - buljonā un pa vienam. |
|
|
Comments: |
O! paldies, ka atgādināji! Krējums ir, par laimi etiķis arī - būtu pavisam aizmirsusi
nu puiši tā saka, ka esot baigi labi, tūliņ jau noprovēšu pati
Lai cik dīvāni neizklausītos – lai garšīgāk.))
| From: | _re_ |
Date: | October 24th, 2016 - 10:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nodzīvoju līdz gandrīz simts gadiem, kad beidzot uzzināju – sinepes tur vēl klāt arī ir ļoti vietā.
o! labi, jo ar mārrutkiem bija provēts
Tikai to etiķi prātīgi, tādu vāciņa vai sākumā 1/2 vāciņa daudzumu.))
sapratu to domu, kāpēc ar etiķi, bet neesmu īsti pārliecināta, vai tas ir mans. Jādod otrā iespēja
| From: | goddes |
Date: | October 24th, 2016 - 11:52 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Uz krējuma uzbirdināt sarkanos maltos piparus.
vai piri piri. nākamreiz provēs ar kajēnu
man bija čili (no turku tirgiem vesti)
| From: | bozena |
Date: | October 24th, 2016 - 11:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Pelmeņologi!
| From: | au |
Date: | October 25th, 2016 - 09:20 am |
---|
| | | (Link) |
|
paskaidrojiet, kā ir iespējams savādāk izvārīt pelmeņus, ja ne buljonā un pa vienam?
es par to pa vienam tiešām nezināju. Jo, kad pati taisu, tad jau citādi nekā neiznāk kā pa vienam mest savircotā ūdenī. Bet, kad paslīd kāja uz pirktajiem, tad līdz šim gan bēru no paciņas (lūdzu, nenogalināt!)
| From: | au |
Date: | October 25th, 2016 - 11:32 am |
---|
| | | (Link) |
|
bet tad taču salīp kopā!!! šausmas!
lūk, man nekad nebija salipis, tāpēc arī esmu izbrīnīta
| From: | au |
Date: | October 25th, 2016 - 12:44 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tad Tev ir bijuši tikai fansīgi un dārgi pelmeņi. normālie padomju pelmeņi salipa viens-divi!
| From: | goddes |
Date: | October 25th, 2016 - 01:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Patiesībā nesalīp gan, ja akurāt apmaisa... | |