|
[Dec. 1st, 2015|11:58 am] |
|
|
|
Comments: |
From: | zirka |
Date: | December 1st, 2015 - 01:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
un folijā, vai bez, uz restes vai cepešpannas, vai nez kādā tur traukā? procesā ar kaut ko arī aplaistāt vai iztiekat tāpat? (lai gan man savā krāsnī, kurai durvis neveras, nav vērts, nav vērts)
es pēdējā laikā esmu iecienījusi to speciālo cepamo maisu, un parastā pannā, tajā maisā visas sulas sakrājas un sulojas, un nekas nav jālaista, tik reizi stundā apgriež otrādi to maisu, lai sulas riņķo.
From: | zirka |
Date: | December 1st, 2015 - 01:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ā, nu maisā sanāk viss mīksts un sulīgs, tas gan | |