kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 1st, 2015|11:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]ernuerna
Date:December 1st, 2015 - 01:02 pm
(Link)
lūk, tas ir, kad gaļu cep cepeškrāsnī ilgi un zemā temperatūrā. Piemēram uz 120 grādiem 4 stundas, vai pat 100-80 grādos 6 stundas.
Iepriekš sataisa visādos piparos un ķiplokos, laima lapās utjp, pēc gaumes un patikšanas.
Rezultāts bukvāli kūst mutē
From:[info]zirka
Date:December 1st, 2015 - 01:04 pm
(Link)
un folijā, vai bez, uz restes vai cepešpannas, vai nez kādā tur traukā? procesā ar kaut ko arī aplaistāt vai iztiekat tāpat?
(lai gan man savā krāsnī, kurai durvis neveras, nav vērts, nav vērts)
From:[info]ernuerna
Date:December 1st, 2015 - 01:50 pm
(Link)
es pēdējā laikā esmu iecienījusi to speciālo cepamo maisu, un parastā pannā, tajā maisā visas sulas sakrājas un sulojas, un nekas nav jālaista, tik reizi stundā apgriež otrādi to maisu, lai sulas riņķo.
From:[info]zirka
Date:December 1st, 2015 - 01:55 pm
(Link)
ā, nu maisā sanāk viss mīksts un sulīgs, tas gan