envy ([info]envy) rakstīja,
@ 2006-01-07 16:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
absolūti brīnišķīgs horoskops
NEMIERĪGIE DVĪŅI

Vienmēr tīrie un akurātie Dvīņi ieņem līderpozīciju izvirtuļu un visādu neformāļu vidū, jo viņiem ir vēlme VISU izmēģināt. Viņi prasmīgi tiranizē savus tuviniekus un draugus slikta garastāvokļa lēkmju laikā. Viņiem raksturīgi pastāvīgi būt pārņemtiem ar kādu Ideju(turklāt vienmēr ar jaunu). Dvīņiem ir jākrāpj un jātiek krāptiem.
Dvīņi mūždien tusējas no vienas vietas uz otru, mainot draugus, profesijas, neciešot sarakstus un plānus. Viņi dievina kompostrēt smadzenes cilvēkiem, ievārīt putras un ņirgāties. Pašvērtējums viņiem ir augstākajā līmenī, kaut gan stundām ilgi var uzskaitīt savus trūkumus. Necentieties viņus uzveikt vārdu kaujā - mēle viņiem atrodas īstajā vietā. Neļaunojaties par viņu dzēlīgajiem jociņiem, tas viss ir viens vienīgs cirks - patiesībā skaudīgie Dvīņi par Jums domā daudz ļaunāk. Kā īsts draugs Dvīnis Jums nekavējoties zvanīs, ja viņam būs vajadzīga jūsu palīdzība vai mašīna. Īpašums izslīd caur pirkstiem, nākotne ar viņu kopā nav droša, toties pa īstam uzjautrinoša. Sargieties, ja Jūsu partneris ir Dvīnis: ja viņš šajā brīdī nav kopā ar Jums, tad droši vien flirtē ar Jūsu draudzeni blakus istabā. Pēc šāda drauga citi vīrieši Jums ilgi liksies pliekani.
Kaut gan Dvīnītes jaunībā mēdz kniebties, ar ko pagadās, daudzi vīrieši tās uzskata par vēsām. Viņas viegli iemīlas, taču līdz mīlestībai nenonāk, viņas traucas kaut kur tālāk un sāņus. Ar viņām Jūs varētu īstenot visapslēptākos sapņus, ja varētu īstenot kaut ceturto daļu no viņu fantāzijām. Viņu jaunās idejas un ekscentriskie gājieni var padarīt traku kaut kādu Mežāzi vai Vērsi. Kaut gan pastāv uzskats, ka garīgā tuvība un nauda Dvīnei ir svarīgāk par seksu, tomēr viņa labprāt pārgulēs ar viņai iepatikušos veci(pat tad, ja vīrs vai draugs guļ blakus istabā). Kā jebkura ideāla dzīvesbiedre, viņa vienmēr starp Karjeru un Mājsaimniecību izvēlas pirmo. Dvīne reti saka taisnību acīs, dod priekšroku spēlei un runāt aplinkus, ja nav iespējams vienkārši samelot. Mīļotā vai tuva cilvēka zaudēšana rada viņā sportisku interesi to atgūt. Pazinu dažas dvīnes, kas viegli apvienoja ģimeni, darbu, draugus un divus - trīs mīļākos.


sperts no bruseliuss


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2006-01-07 18:37 (saite)
he, cik gan daudz interesantas lietas var par sevi uzzināt ;))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?