emils ([info]emils) rakstīja,
@ 2003-06-19 06:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispaareejai izveerteeshanai
prinsipaa shitas ir likts izveerteeshanai specifiskiem cilveekiem, bet jebkaadi komenti tiks pienjemti ar plashi plestaam rokaam.

shitam priekshaa naaks veel CV ar visaadaam tehniskaam detaljaam.

btw, vai kaads zina, kaa definee valodas prasmes liimenjus?
tipa:
latvieshu - dzimtaa
anglju - ljoti labi
krievu - ljoti labi
zviedru - sarunvalodas liimenii

vaacu, franchu - runaaju ar vaardniicu. ar cilveekiem veel kautreejos! ;D (skaidrs, ka peedeejaas divas valodas uz jautaajumu neattiecas)

tad nu motivaacijas punkts.

Esmu pavadījis pēdējos četrus savas dzīves gadus Somijā, mācoties un strādājot skolā. Domāju, ka tas ir pietiekami ilgs laiks dzīvei ārzemēs un esmu atgriezies Latvijā, lai veidotu savu dzīvi šeit, Saldū. Pamanīju avīzē darba sludinājumu un sapratu, ka tas varētu būt man piemērots amats. Pēdējos trīs gadus esmu bijis tautas augstskolas datoru klases veidotājs un uzturētājs, kā arī informātikas skolotājs. Manos pienākumos ietilpa arī jaunas tehnikas iegāde, tās uzstādīšana, uzturēšana, pamat defektu novēršana. Tautas augstskolas ir veidotas pieaugušo izglītībai, tāpēc studentu vecums variēja no 17 līdz 65. Piedalījos arī IT risinājumu piemērošanā citiem skolas darbības virzieniem (foto un filmas apstrādei). Veidoju arī skolas mājas lapu www.evangelica.net. Paralēli vasarās darbojos Latvijā dažādos projektos, interesantākais – sadarbībā ar Saldus rajona padomi Gaiķu baznīcas bukleta un mājas lapas izveide (www.saldus.lv/gaikubaznica/index.html).
Neesmu darbojies Latvijas izglītības sistēmā, tāpēc nepārzinu LIIS, bet izpētot www.liis.lv un www.riis.rsdc.lv/skolvadiba/info2000.htm secināju, ka programma ir veidota loģiski, latviskota veiksmīgi un pieejamā tehniskā palīdzība ir plaša un labi organizēta, tāpēc ar tās apguvi nevajadzētu rasties problēmām.
Plaši pārzinu MS Office pamatprogrammas (Word un Excel) kā arī labi orientējos Internet tīklā.
Domāju, ka manas prasmes un spējas būtu labi piemērotas šim amatam. Un iztrūkstošās zināšanas esmu gatavs papildināt.

nu vot, viss! tad nu sakiet man visi - vai viss ir ok, vai arii motiveejiet mani... ;D jau ieprieksh zemu klanos visu labveelju priekshaa, bet ne tik zemu, lai apgaaztos - taa var arii sasisties, bet nu vispaar sviests panesaas, tas laikam no neguleeshanas drusku pirms 7.00 piemetaas!

LABRIIT, 4ibriki!

4o, nespitsa? Idji, pogrebi! (rosinaajuma teikums)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-06-19 09:17 (saite)
uzsit man uz maili, nokomentēšu i tavu cv, i citus lapusn padomus došu ;)
gorgona

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2003-06-19 10:49 (saite)
viss ir tiiri veiksmiigi, kaa liekas. varbuut vari baigi pieliist un pateikt veel, ka, taa kaa esi straadaajis izgliitiibas sisteemaa, tad labpraat veeleetos to arii turpinaat
ah, un veel - "pamat defekti" nau labi. pirmkaart jau "pamat" nekad netiek atdaliits atsevishkji. otrkaart - kaut kas tur nau stilistiski labi... mosh labaak kaut kaadas "biezhaak sastopamaas prbleemas"...

nu, lai veicas!

zaraza

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?