emils ([info]emils) rakstīja,
@ 2003-05-24 03:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dido
I won't go, I won't sleep, I can't breathe until you're resting here with me!

Izklausaas ljoti jauki, bet tehniski neiespeejami! Tas netraucee priecaaties par muziku un CD, kas man liekas viens no lieliskaakajiem love ballads paraugiem! Veel jau protams ir klasika - Barry White utt, bet nu Dido man patiik! ;D

I won't go - tas ir iespeejams
I won't sleep - var jau meegjinaat, bet peec 3shaas neguleetaas nakts organisms parasti izsleedzas (vairumaa gadijumu, un tie, kuriem neizsleedzas - ...)
I can't breathe - arii laikam tehniski neiespeejami, bet sheit iesleedzas anglju valodas burviiba un posts - vaardu daudzaas un dazhaadaas noziimes! (tas pats laikam ir ebreju valodaa, ka 1 vaardam vairaakas noziimes, liidziigais skaneejums, utt utjp). Breathe var arii nenoziimeet burtisku elposhanu, taa var buut gariiga, emocionaala, dveeseliska. Atkariigs no attieciibaam!
Enivej, ko tik es neizgudroju, lai nebuutu jaatulko, bet ir!
Shii ir tikai 72.lpp no 140! bugger!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gorgona
2003-05-24 03:32 (saite)
EKH.. a man ir abi pieteikumi tiesai, un no kursadarba 11 lapas.... eeeekh....
ko tik es neizdomāju, lai nebūtu jāraksta...

(Atbildēt uz šo)


[info]gorgona
2003-05-24 03:32 (saite)
starp citu, ja tev galīgi rakstīt neko negribās, vari uzrakstīt beidzot, ko par manām reliģiskajām pārdomām domā ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]emils
2003-05-24 03:50 (saite)
uz to man moraalie speeki nepavilks! ;D
ja godiigi, man laikam nav ko teikt! Preciizi neatceros visu, ko tu rakstiji, bet ir jau taa, ka tu esi visu ko redzejusi un visur kur bijusi, kur manis nav bijis. Tanii zinjaa tu esi bagaataaka pieredzes zinjaa! Es zinu to, ko es zinu un man ar to ir labi, jo es tam ticu un man ir arii savi iemesli un sava pieredze! Tu zini to, ko tu zini, un tu arii zini to, ko es zinu, taa kaa neko jaunu es tev pateikt nevaru! Meegjinaat tagad tevi paarliecinaat, ka tas ko tu zini nav pareizi un tas, ko tu zinaaji (veel joprojaam zini) bija pareizaak ne pie kaa nenovediis, jo tu ljoti konkreeti pateici kas un kaa, un ko tu par to visu domaa un neizskatijaas, ka tu savu viedokli grasiitos mainiit, un ja tu to arii mainiisi, tad nu ne jau paarrunu rezultaataa ar mani! ;D
Tapec manas sajutas par to visu - es par tevi daudz ko jaunu uzzinaaju, kaa par cilveeku un tas man noziimee daudz, un lai es paarstaatu ar tevi komuniceeties tikai taapeec, ka kautkaadi uzskati mums nesakriit, lai gan tie ir ljoti svariigi muusu abu dziivees - nafig? ;D Tad jau labaak be friends and be merry!

Taas nu taadas nedaudz it kaa nekonkreetas, bet visai konkreetas paardomas par textu! ;D

Izraadaas pavilka gan! Galvenais - saakt rakstiit!

Vajag tikai rakt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?