emils ([info]emils) rakstīja,
taa iet, ja Dievu meegjina cilveeciskot. Ir Bibelee tada vieta, ka Dievam 1 minuute ir kaa 1000 gadi un 100 gadi kaa viena minuute.
Man tomer liekas, ka daudz reaalaak ir, ka pasauli ir radijis Dievs nekaa taa ir radijusies kautkaadas nejaushiibas rezultaataa, nejaushi kosmosaa saskrienoties kopaa 5 dazhaadaam molekulaam! ;)
Un evolucijas teorija ir vispar sviests. Mums skola bija biologjijas skolotajs, evolucijas teorijas aizstaavis, tad nu par vinju bija visai mazas shaubas, ka vinsh no meerkakjiem ceelies! ;DDD

"Dievam neticu – un uzvelt atbildību par savu dzīvi kādam mistiskam pārākam spēkam man liekas vienkārši muļķīgi (nu, tā kā kristietība iesaka – paļauties uz dievu)." Tas nav tik vienkaarshi. Tas nav taa, ej pa dziivi kaa zombijs neko nedomaadams.
To ir gruuti taa aprakstiit, bet tas ir vairaak kaa draugs, kas ir kautkur blakus visu laiku. Tu dari savas lietas, izveelies kautko, jo taa veel aizvien ir _tava_ izveele. Un vinsh tur pat ir! Taa ir taada droshiibas sajuuta. Un veel aizvien atbildiiba par tavaam izveeleem un darbiibaam ir tava.

Bet tas ir taa, kaa ar jebko dziivee, to nevar uzspiest, tas ir pasham jaatrod un jaasaprot. Ta pat ka draugus nevar ar varu uzspiest.

Tas nu taa, my personal, kristiesha opinion!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?