emils ([info]emils) rakstīja,
@ 2003-04-09 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:proud

Prieks un Lepnums!
Gandriiz aizmirsu!
Vakar taa paveelaak ieveljoties internaataa ierubijaas TV un surfojot pa kanaaliem sanaaca garaam iet franchu kanaalam TV5 http://www.tv5.org/ un peeksnji pazibeeja kaada paziistama seja, ak jaa, Vaira Viikje-Freiberga!
Domaaju, ka buushu aatrumaa kljuudijies, bet nee, paraadijaas atkal!
Kaut kaada diskusija notikaas, viss franciski. Cik nopratu par minoritaateem un kultuuru, religjiju, Iraaku (kura muusdieniiga debate bez Iraakas iztiek!). Domaaju, pagaidiishu, kameer prezidente runaas, gan jau ka jamaa angliski izteiksies, tad nu arii sapratiishu par ko runa. Runaa visaadi personaazhi, politiskais komenteetaajs no Polijas, Portugaales veestnieks, Zviedrijas paarstaave Eiroparlamentaa un visi runaa franciski. Pienaak arii muusu prezidentes kaarta, gaidu jau jauko un atpaziistamo anglju meeli a nekaa! Aiziet texts franciski, bez akcenta, bez aizkjershanaas, smuki un pluustoshi! Ehhh! Prieks un lepnums! Man ir nelielas aizdomas par to, ka man personiigi ne visai buutu paticis tas, ko vinja teica, bet nu that's beside the point!
Veel nedaudz manu garastavokli uzlaboja igaunju puisis, kas ienaaca un nokomenteeja situaaciju sekojoshi: Muuseejais pat angliski nemaak!

No vienas puses man Ulmanis patika, reprezentabls taads un shitaads, liels un varens! VVF atkal citas priekshrociibas! A vot ja jamie sanjemtos, sadraudzeetos, tindirindin utt utjp, tad var tikai mineet kaads vunderkinds - naakamais .lv prezidents vinjiem piedzimtu! ;DDD



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2003-04-09 22:58 (saite)
Cik nu "Panorāmā" patulkoja - Vaira bija uz goda. Ne tikai tas, KĀ viņa runāja, bet arī - KO pateica. Asprātīgi, drosmīgi, pārliecinoši un šarmanti. reizēm jau man viņa dikti uz nerviem pakrīt, bet ir reizes, kad riktīgi var papriecāties ar. Un šī bija tāda reize.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

wow
[info]emils
2003-04-09 23:39 (saite)
Taatad latvijaa arii raadiija!

Nu izskatijaas jau vinja cieniigi un iespaidiigi! ;D

Ehh, muusu VVF!

Nebuutu tik jamaa to lazhu ar priekshlaiciigu paarveeleeshanu iesaakusi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skuka
2003-04-10 08:35 (saite)
Rādīja fragmentus, tā bija liela diskusija ar visādiem ES un Eiroparlamenta dūžiem...
Lažas nav bijis mazums, bet nekas... nevaru iedomāties citu tik reprezentatīvu personu. Vismaz man šausmās un no kauna jāsvīst un jāņurka kabatlakatiņš, uz viņu skatoties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

ai nee
[info]emils
2003-04-10 11:09 (saite)
shitaa bija diskusija francijas tv. Tipa paneljdiskusija. Visi smuki studijaa seedeeja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ai nee
[info]skuka
2003-04-10 11:14 (saite)
Nu ja. Un sēdēja arī dūži.
Tas bija tāds regulārais diskusiju raidījums. Ar ļoti prominentām personām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?