antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-02-23 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed
Mūzika: Metallica – The Unforgiven II

Padrūmas pārdomas par cilvēkiem vispār
Kāpēc līdzcilvēkiem jābūt tādiem ampļiem? Es nesaku, ka tie, kas nav man līdzīgi,, ir kaut kādi necilvēki vai kā. Visparadoksālākais ir tas, ka šie cilvēki taču _mēdz_ būt sakarīgi, asprātīgi, jauki. Viņiem pat gadās izdomāt pa vienai otrai nesliktai domai. Ar viņiem var būt interesanti. Citiem. Ne man. Tas ir viens no tāda statusa mīnusiem – tu daudziem nepatīc, turklāt īstenībā bez iemesla. Tā, kad nu draudzene man stāsta par vienu vai otru klasesbiedru, sakot, ka viņš patiesībā ir itin foršs, man atliek sakost zobus un novilkt kaut ko līdzīgu “…kā nu pret kuru.” Ne jau ka mani tas raustītu, bet škrobe nevis par to, ka tev brauc augumā, bet gan par to, ka dibināta iemesla ta nav, un ejot garām visiem ļautiņiem, negribot iedomājies, ka citos apstākļos varētu būt ar viņiem labos draugos (vēl štruntīgāk, ja esi jau bijis pagātnes formā). Ir jau man draugi, uzticamas draudzenes un labu paziņu loks, un paldies viņiem par to ka viņi tādi ir. Bet tā pat. Parauj sajūta, it kā tev apkārt būtu dzeloņstiepļu žogs. Agrāk tā bija visu laiku, bet tagad kaut kā jau atradināties bija drusku sanācis. Ja es sāktu mācīties citā iestādē, citā pilsētā un tur mani nesaprastu, vismaz būtu saprotami un vispār pilnīgi uzd****, jo cilvēki tie būtu galīgi sveši, gar kuriem daļas galīgi nekādas. A te tu ej, džeks tev kaut ko blato virsū, tu nekā lāgā atbildēt i nedomā, jo zini, ka sarežģītu tekstu džeks nepiefiltrēs, bet vēl itin labi atceries kā jūs kopā futbolu spēlējāt, pastaigājāties vēl ar to un to ņirdzošo purnu, vai vienkārši bazarējāt, galu galā – sveicinājāties, kad neviens vēl nebija izdomājis mani klasificēt kā neizprotamas izcelsmes nevēlamu subjektu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Domas
[info]kokik
2004-02-24 13:54 (saite)
A tev vispār kādreiz ir NEdrūmas domas? Tu pat skolā esi drūma. Nekas personīgs.

(Atbildēt uz šo)


[info]edy
2004-02-24 15:25 (saite)
Apsveicu tu arī laikam paskatījies uz visu pasauli no malas, tikai nesen man tas pašam izdevās. Ģērbos garderobē un domāju par apperiem un tad es saviebos un grūti pat izstāstīt ko es pēkšņi sapratu, bet tas ko es sapratu lika man justies stulbi. Ar sarautu pieri gāju uz mājām un domāju. Sapratu tikai vienu vaina nav manī vaina ir citu loģikā. Un tad mājās man mutere iedeva biezu Psiholoģijas žurnālu, kas man deva apskaidrību: Mēs esam A-grupas 1 vai 2 pakāpes Šizofrēniķi. Tu un es- esam vispār pasaules brīnumi, jo pie visiem prāta defektiem protam mākslinieciski attēlot to, kas citiem pat sapņos nerādas.
Tādēļ mums ir jābūt egoistiep pret tiem, kas mūs nomāc, citādāk mēs zaudējam un kļūstam vēl dziļāki Šizofrēniķi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-02-24 15:45 (saite)
Tā ir. A uz pasauli es vislaik no malas skatos, ja vien viņa mani speciāli nerausta.
Nu, Kokik, tā jau arī ir. Bet tu pamēģini uzprasīt kaut vai Erta frendam, kāpēc es viņam nepatīku un paklausies ko viņš atbildēs, jo man arī to būtu interesanti zināt, ņemot vērā, ka viņš mani nemaz nepazīst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]elvira
2004-02-24 17:16 (saite)
Nu, tjipa piemēra pēc. Ne jau ka es gribu lai tu viņam ko prasi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?