antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-12-23 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:iepuvis
Mūzika:DDT - Рождественская

Filmiņa, lentas un šaize
Vai jums nelikās aizdomīgi mani pēdējā laika ieraksti, kuri burtiski izstaro pozitīvismu? Jā, man arī. Būtu vajadzējis iedomāties. Bet man liekas es arī iedomājos...lai nu kā, MANA FOTOFILMIŅA PIZĢEC, JOHAIDĪ!!!! Tas nu gan saporķīja svētku nosakņu, b**.

Varever. Te, Aizkrauklē, ir darboties spējīgs veco lentu atskaņotājs, un manos nagos nokļuvušas visas mana tēva padmju laikā nelikumīgā ceļā iegūtās lentas. Ir pat vesela mape ar visādiem melnajiem sarakstiem, kā viņas tur pasūtīja no Kaļiņingradas, un cik tam visam bija jābūt slepeni, un cik tas ir jocīgi, ka tagad vieņkārši aizej uz veikalu, vai ielein internetā un tev viss ir pieejams, bet toreiz, kā cilvēki ņēmās ar pagrīdes lentu rakstīšanu, radio uztvērēju modificēšanu, lai uztvertu ārzemju stacijas, un tad viņi klausījās tos nekvalitatīvos ierakstus, bet tas bija lielākais dārgums.. un jocīgi ir apzināties, ka to visu klausījās mans sencis, droši vien kopā ar māti, kad viņi abi vēl bija pavisam jauni...
Tur ir gan kaut kādi Depeche Mode albumi, ko pirmoreiz redzu, gan Bītli, Qeen, The Doors, ļoooti daudz ir Nazareth, kas man gan patīk mazāk, Black Sabbath, The Sweet, ko jau kādu laiku gribēju noklausīties. Un pirmo reizi redzu Uriah Heep, bet tā izradās ir laba mūzika.

Lūk, mana pēdējā atziņa: Klasika ir pazīme. [šeit arī ir sava loģika]

Kaut kas tā kā piemirsts liekas..ak jā - jaukus Līgosvētkus!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]silent_thoughts
2004-12-23 15:28 (saite)
Man 2 Depeche Mode dziesmas ļoti tuvas liekas. Klausos un domāju - bet tur taču ir kaut kas par mani. Tur ir tā daļiņa. Mazais atoms.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-24 16:06 (saite)
Depeche Mode - mviena no manaam miiljaakajaam grupaam :) Vinji ljoti daudz dzied par mani ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?