antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-12-13 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:calm
Mūzika:Qeen - Killer Qeen

Filmas un mūzika
Sācies filmu maratons: abas ar māti noskatījāmies divas filmas vakar un divas - aizvakar. Aizvakarā ietilpa Minority Report (tīri neko) un Bulletproof Munk (jeņķu sviests), bet vakarvakarā - Snatch (visiem silti iesaku) un Blade II (nja). Snatch vienkārši var izņirgties, man tiešām patika :] Paldies [info]shadowsin par aizdoto izklaidējošo materiālu. Diemžēl Divu torņu parodijai kaut kas nepavisam nau labi ar skaņu :/ Un Blade II šausmīgāks par Rezident Evil? Nū, [info]shadowsin, īstenībā es Asmeni saktījos iepriekš paredzot teju visas ūder-šaušalīgo monstru izdarības ko par RE nevarētu teikt. Btw, kāds ir noskatījies RE: Apokolipse, un varētu man pateikt vai ir vērts noskatīties, vai arī vēl lielāks sviests par pirmo filmu?

Un, tad kad nespēju vairs iedomāt ko lai uzliet klausīties tādu, kas nebūtu jau N-tās reizes drillēts un atklausīts, kā glābiņš atrodas [info]wasted un [info]darkness uzdāvinātais MP3, kur visādu labu lietu ar kaudzi :) Paldies jums vēlreiz.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2004-12-13 14:30 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo)


[info]kid_a
2004-12-16 09:58 (saite)
RE: Apokolipse -.- ir stulba filma ar vienreizejo jovovich. nepatika. patika oldboy, patika elephant, patika pat shalow hal (atskiriba no parejiem amerikanu razojums), patika filmas zivot je cudo (life is a miracle) otra puse. vairs neatceros.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-18 11:57 (saite)
Paldies :) Tikai dēļ Jovovičas arī apsvēru iespēju viņu skatīties. life is a miracle redzēju Arsenālā, un Elephant arī. Ir vēl tāda Linča filma Elephant Man, ko man ļoti gribetos redzēt, bet līdz šim nav sanācis. Varbūt tu esi redzējis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kid_a
2004-12-18 17:04 (saite)
esmu. var pat izraudaties. neatceros izraudajos vai ne. visticamak, ka ja :) :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2004-12-20 12:18 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?