antagonist ([info]elvira) rakstīja,
Hm, varētu atbildēt ar "Apmēram."

Vispār tas posts nav ļoti nopietni ņemams, jo vnk vajadzēja kaut kur izgāzt savu īgno garstāvokli, bet tas nenozīmē, ka es "ņemu savus vārdus atpakaļ". Protams, arī mani kaitina tādi indivīdi, kādus spīdoši aprakstījis lone_wolf, bet tad nu es viņus arī nelasu, lai mazohistiski nevairotu savu nepatiku pret viņiem.
Toties starp "nīdējiem" ir arī tādi, kas par pseidointelektuālu sauc katru, kas zin vairāk par viņu, neiedomājot, ka nevis tas otrs ir pseidokādstur, bet gan paša līmenis nav no izcilajiem.

Par sevi negribētos neko teikt, jo no malas vienmēr redzams labāk, esmu dzirdējusi diametrāli pretējas domas. Visticamāk, ka vispār neesmu intelektuālis, ne īsts, ne pseido, jo man patiesi vēl sevi krietni jāizglīto, lai varētu kaut vai pozēt, bet arī tas nez vai līdzēs, jo man pietrūkst šīs grācijas, smalkuma un runas iznesības, kas ir īstena intelektuāļa pazīme ;)
Starp citu, protams, ka tu saskatīji norādi uz Ulvja stulbo polli. Es zinu, ka tas nebija domāts nopietni, un arī netika tā uztverts, bet tas ir viens no viņa diletantiskākajiem jokiem. Redzi, vārdu "pidars" viens otrs cilvēks ar, ē..savādāku humora izjūtu var neuztvert kā baigo humoru, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņam būtu slikta humora izjūta. Ja tas savukārt bija domāts nopietni, tad [atšķirībā no Dark_entrant polla]personu izvēle bija lielākoties nemotivēta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?