antagonist ([info]elvira) rakstīja,
Re: Never mind
Pārjukums nav :) Īsenībā, līdz 16. nemaz nevarētu visu pagūt. es jau tikai pārsūtu Suic ziņojumus. Bet jā, to dienu es gaidu gan :)
Viss ir norm. Pa gaisu lidibnās un zaigo tikai pirmajā nedēļā. Pēc tam jāsāk domāt, kas būs tālāk un reāli jāpaskatās uz visu.

Golden Days, jā nudien, labāk vēlu, nekā nekad un priecājies, ka tādi Golden Days vispār ir pienākuši - varēja arī izdarīties maucīgi un nepienākt. Padomā - tev ir jumts virs galvas, iztikšana, daudzmaz norm. senči, labi draugi, lieliska meitene, un, galvenais, pašam sava domāšana un uzskati. Dabistiski, labāk jau var būt vienmēr, bet vai te neizpaužas cilvēka vājība - ja, ir tad vajag vairāk? Es ceru, ka taviem n-tajiem sargeņģeļiem piepalīdzot, tev dzīvē vienmēr ies labi, bet ja nu ne, tad vismaz izbaudi šo laiku, lai vālāk ir ko atcerēties. Būs jau ok.

Ēmm, nu es arī esmu izmainījusies, nezinu, vai no malas var manīt. Varbūt daži šo izmaiņu rezultāti atgādinās izvairīšanos no jums visiem, bet lūdzu neuztveriet to kā uzmešanu, vienkārši man vajag pabūt vienai, vai vismaz ne starp cilvēkiem kas mani salīdzinoši labi pazīst. Ja gribi ar mani parunāt - vienmēr laipni, bet nez kāpēc liekas, ka negribi.

Lab, nenokar _degunu_ ;), viss būs kā vaig.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?