antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2004-03-25 22:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Toxicomaniac
Mūzika:Air - Alpha Beta Gaga

Tāpat vien
Tāds noskaņojums, ka gribas klausīties Oasis, RHCP un Soundgarden, nevis zāģi. Ar lieliem šo grupu mūzikas gan lepoties nevaru :\ Situāciju nedaudz glābj man piederošie Coldplay un Air albumi, kā arī dažas izlases, kurās atrodamas pa Incubus un Mono dziesmai .

Parkets nolakots vēlreiz :) Tāds aizdomīgi jautrs garīgais, ir aizdomas, ka lakas dēļ. Manā istabā nesmird, bet telpā kur kompis gan :]

Čut vai visi draugi ieviesuši pa otram žurnālim un jūtas neiedomājami konspiratīvi. Es jau arī varētu ieviest bara pēc, bet vai man vajag? Visu varu drukāt tepat, bet to, ko nevaru (diezgan daudz, īstenībā), nerakstītu arī nekur citur. Es šeit rakstu tikai savas domas, alegorijas un šādus tādus ikdienas “piedzīvojumus”, bet atšķirībā no daudziem, gandrīz nekad emocijas. Bez viņām vispār būtu daudz vieglāk dzīvot. Cenšos. Bet reizēm nesanāk.
Toties rakstīšanas stils man nedaudz mainās [ietekme], un teksti kļūst arvien mazāk ar commono sensu uztverami un izprotami.

Visai kardināli pamainīju userpictures, lielākā daļa ir pavisam jauni un jūsu vērtējumam iepriekš nepakļauti. Vecie vairs īsti labi neatbilda dvēseles stāvoklim. Vislabāk pašai patīk KIRIL (Kirils Pirogovs - labs krievu aktieris, btw), jo nez kāpēc viņš man tieši asociējas ar Air gabalu Alpha Beta Gaga. Grupa lieliska, skaņdarbs brīnišķīgs, noklausieties, ja jums ir tāda iespēja.

[jocīgi, vai cilvēka pienākums pret saviem līdzcilvēkiem un pat tuviem draugiem ir būt tādam (uzvesties tā), kā viņu ir pieraduši redzēt/dzirdēt/utt.?]

Varbūt šodien aiziet gulēt ātrāk?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?