Kāds rakstīja,
Nu, manā pieredzē, cilvēki, kas to dara par daudz (vidēji reizi dienā), ir mainījušies - viņus sāk mazāk uztraukt lietas, kas ne vienmēr ir labi. Tāpat manā pieredzē viņiem ir sliktāka spēja koncentrēt uzmanību, arī atmiņa. Nevaru gan apgalvot, ka tas obligāti saistīts ar marihuānu, varbūt viņi tādi bijuši vienmēr.
Bet, kas man personīgi nepatīk visvairāk, ir atkarības pazīmes - tas, ka marihuānai ir vienmēr jābūt pieejamai, ilgāku laika periodu bez nevar iztikt, kaut kāda regularitāte saglabājas vienmēr, tiek lietota arī darba laikā.
Tajā pašā laikā, ja salīdzina ar alkoholu, marihuāna man šķiet daudz nekaitīgāka (ietekmes uz veselību un pašsajūtu ziņā). Bet, kas mani satrauc - es pazīstu vairāk cilvēku, kas ikdienā lieto marihuānu, nekā tādus, kas lieto alkoholu. Līdz ar to ir sajūta, ka marihuāna vairāk paņem savā varā.
Protams, es visticamāk neesmu tik daudz pētījusi par šīm lietām kā tu, līdz ar to viedoklis vairāk personīgā pieredzē balstīts. Bet vispār tēma diezgan aktuāla - bieži svārstos, vai tuvu cilvēku aizraušanās ar šo vielu ir tiešām viņiem nekaitīga, vai arī jācenšas samazināt un, ja tā - līdz kādam apjomam


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?