Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:28: Gribu taisīt protesta akciju!
Šorīt, baudot brokastis, klausījos LR2 muzikāli informatīvo rīta programmu un tur uzlika lielisko duetu ČIPSIS UN DULLAIS. Pirms dziesmas diktors Roberts Buivids paziņoja, ka liks dziesmu, kuras izpildītājiem esot nesmuks nosaukums.
NU, ZINIET!!! LR2 NAV REDZĒJIS OTRU TIK LABU NOSAUKUMU UN MŪZIKU! Tagad pasūtīsim visi Čipsi un Dullo iekš LR2 raidījumiem!

TE: http://banga.latvijasradio.lv/lr2lav/xlr2lav.sqt
TE: http://lr2.latvijasradio.lv/latviesiem-pasaule.html
te: http://lr2.latvijasradio.lv/liela-vestulu-balle.html

Te, savukārt, var izvēlēties, kura dziesma sirdij vistuvākā http://www.draugiem.lv/cipsisundullais/

Comments

From:[info]baltie_zushi
Date:28. Oktobris 2012 - 12:16
(Link)
diktors atšķirībā no dueta lr2 žanru uztver ļoti nopietni
From:[info]bordeaux
Date:28. Oktobris 2012 - 12:55
(Link)
Es tev gribu izstāstīt stāstu, kuru moška tu jau zini, bet, ja nezini, tad, cerams, patiks, jo būs drusku smeldze. Pirms simts gadiem Peldošajā Darbnīcā bija kaut kādas Lovika dzimšdienas svinības laikam vai kas tāds. Spēlēja simts grupas, tiešām simts. Visās sākās tur apmēram ar kaut kādu puslīdz boring SusDungo, tad apmēram tur vēl Instrumenti ar nenoņemtām maskām, tad Mona de Bo utt. Vārdusakot, it kā ar katru nākamo priekšnesumu mūzikas kvalitāte šķietami aug. Tikmēr mēs ar Kolāti kaut kādu iemeslu dēļ sačomojam ar kaut kādiem ākstiem no Portugāles. Tiem viss patīk it kā. Tad vakara nagla - pēdējais priekšnesums - ir Čipsis un Dullais. Publika, protams, uzsprāgst. Portugāļu zēni šķoba seja un prasa: "Is this real life or just a joke?" Mēs sakām, ka real real. Ka Čipsis un Dullais un visvarenākā latviešu grupa, savulaik Doma laukumā iesildījuši U2. Portugāļu zēni tā kā saminstinās un saka, ka moška lirikas ir ļoti spēcīgas, ko viņi vienkārši neuztver. Mēs sakām, ka jā, neuztver. Ka Čipsim un Dullajam ir spēcīgi sociālie mesidži un vispār viņi tagad varēs apmēram atgriezties savā Portugālē mierīgu sirdi, jo galveno no Latvijas jau ir redzējuši. Viņi tā kā samierinājās un tad mēs turpinājām dzert, par mūziku vairs diez ko nerunājām.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:28. Oktobris 2012 - 16:47
(Link)
vakars beidzās ar to, ka kopīgi dzērām sauso tēju. tā ir tēja, kas sastāv no tējas maisiņa. ūdens nav.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:28. Oktobris 2012 - 19:52
(Link)
:D
labs
[User Picture]
From:[info]aabols
Date:28. Oktobris 2012 - 19:35
(Link)
eu nemuldi. Čipsis un dullais bija LR2? wtf kā es šito palaidu garām
[User Picture]
From:[info]elina
Date:28. Oktobris 2012 - 19:51
(Link)
mhm, šorīt :)
manai mammai patika.
From:[info]baltie_zushi
Date:30. Oktobris 2012 - 00:59
(Link)
pats nemuldi, vai tad jums ar Sīko nav rūpīgi slēpts plāns iekarot šlāgerparādes topa virsotnes? Un uztaisīt lielkoncertu ar grupu titāniks, kiviču un citām zvaigznēm?
Powered by Sviesta Ciba