Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:05: 15-25
Laikā, kad es sāku rakstīt šo žurnālu, mans lielākais sapnis bija nokļūt Roskildes rokfestivālā, man bija 15, mācījos Dānijā, biju sakrājusi jau pusi no nepieciešamās summas un likās - līdz vasarai kāreiz viss nokārtosies. Toreiz vairāku neparedzmi stulbu apstākļu dēļ es nekur netiku un šausmīgi pārdzīvoju. Ilgi pārdzīvoju. Par spīti vairākus gadus pēc kārtas braucu uz Hurricanes festivālu un kā tikko noskaidroju, tur redzēju arī Bovija pēdējo koncertu ([info]sveetaa_seeta šī atkāpe bija tieši tev). Un tā Roskilde kā negribēja nākt, tā negribēja. Tad nu šodien netīšām uzdūros Roskildes reklāmai kaut kur nebūt internetā un pieķēru sevi pie domas, ka nebrauktu pat tad, ja man labi piemaksātu.

Mūzika: http://youtu.be/xeYaJlRDQAc

Comments

[User Picture]
From:[info]zin
Date:5. Marts 2012 - 15:31
(Link)
kas tu par Bovija pēdējo koncertu?
[User Picture]
From:[info]elina
Date:5. Marts 2012 - 18:02
(Link)
Onstage in Oslo, Norway, on 18 June, Bowie was hit in the eye with a lollipop thrown by a fan; a week later he suffered chest pain while performing at the Hurricane Festival in Scheeßel, Germany. Originally thought to be a pinched nerve in his shoulder, the pain was later diagnosed as an acutely blocked artery, requiring an emergency angioplasty in Hamburg. The remaining 14 dates of the tour were cancelled.

Since recuperating from the heart surgery, Bowie has reduced his musical output, making only one-off appearances on stage and in the studio.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:5. Marts 2012 - 15:35
(Link)
jā, bāc, tas bija tāļais 2004. un es biju beļģijā verhterā, kad mums paziņoja, ka bovijam ir sirdslēkme bijusi un viņš nespēlēs. tāāāāda vilšanās man bija toreiz, un vēl tagad smeldz.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:6. Marts 2012 - 15:03
(Link)
man vēl aizvien nav ne jausmas, kas bija tajā pēdējā bovija dvd, ko skatījāmie
[User Picture]
From:[info]elina
Date:6. Marts 2012 - 15:04
(Link)
nu, es domāju, ka vasarā mēs beidzot varētu ārā, pie pirtiņas noskatīties, ne?
Powered by Sviesta Ciba